HÍREK

Nem gyenge MTK utazik Gyirmótra (LAPSZEMLE)

2017-03-31

Nem gyenge MTK utazik Gyirmótra (LAPSZEMLE)

Poór Patrik a rangado.hu-nak adott interjút.

Az OTP Bank Liga 24. fordulójában az MTK Budapest a Gyirmót FC Győr otthonába látogat. A mérkőzés apropóján a rangado.hu készített interjút a kék-fehérek védelmének oszlopával, Poór Patrikkal.

Szerintem a válogatott szünet egy klubnak sem jött jól, hiszen soknak számít, ha egy csapat három hétig nem vívhat tétmérkőzést – vélekedett a 23 éves védő. – Mi, az MTK-nál próbáltuk minél tartalmasabban tölteni ezt a három hetet, szerencsére gyorsan elrepült ez az idő, nagyon várjuk a tétmeccseket. Magas intenzitású edzéseket, illetve több felkészülési mérkőzést tudhatunk magunk mögött, igaz, felemásan sikerültek ezek a találkozók, játék szempontjából mindenképpen sikerülhettek volna jobban is. Ugyanakkor remélem ránk is igaz, hogy „ha nem is sikerült jól a főpróba, annál jobb lesz ez előadás”, összességében bizakodva várjuk a Gyirmót elleni szombati bajnokit, célunk elhozni idegenből is a három pontot.

Az MTK Budapest három alapembere sem léphet pályára a sereghajtó ellen: Kanta József eltiltás, Myke Bouard Ramos és Gera Dániel pedig sérülés miatt kell, hogy kihagyja a mérkőzést.

– Nem vagyunk könnyű helyzetben a pechszéria miatt, de jó keretünk van. Tudom, hogy azok a játékosok, akik hiányoznak, pályán kívül ugyanúgy segítségünkre lesznek. Helyettesítőik pedig hétvégén bizonyíthatják, hogy lehet rájuk számítani. Tudom, néhányan azt gondolhatják, hogy gyengébb csapattal állunk ki Gyirmóton, de ez nem igaz. Nem féltem a csapatomat, hiszen az lesz a legerősebb tizenegy, amivel hétvégén pályára lépünk, erős a keretünk, nem aggódom.

A teljes beszélgetést IDE kattintva olvashatják.  

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-21 17:00 Rákóczi Stadion

KAPOSVÁRI RÁKÓCZI FC

VS

MTK BUDAPEST II

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman