HÍREK

NB III, kék-fehérben (LAPSZEMLE)

2016-09-01

NB III, kék-fehérben (LAPSZEMLE)

Akár még utánpótlás-bajnokságban is szerepelhetne, de helyette már az NB III-ban futballozik a 17 éves Lustyik Levente, az MTK egyik legnagyobb ígérete. Hódmezővásárhelyről került a Sándor Károly Labdaúgó Akadémiára, ahol mostanra a harmadosztályú felnőttcsapatba és a korosztályos válogatottba is beverekedte magát. Az utanpotlassport.hu interjúja.

Lustyik Leventének a kora alapján a hétvégén kellett volna bemutatkoznia az MTK Budapest U19-es csapatában, de már a felnőttek között rúgja a bőrt. Kivételes érettsége miatt az eddigi pályafutása során jobbára nála idősebbek között játszott, jelenleg az MTK Budapest egyik legígéretesebb fiatalja.

– Már kis koromban is mindenbe belerúgtam, egyértelmű volt, hogy futballista leszek – emlékezik vissza a labdarúgás iránti szerelem kibontakozására. – Édesapámék 2005-ben vittek el az első egyesületembe, az Orosháza FC-be. Keresztes István edzőm leváltásáig ott játszottam, majd Hódmezővásárhelyre kerültem, Bacsa Zsolthoz. Ott figyelt fel rám az MTK Budapest a Nike-kupa országos döntőjében.

Elolvasom a teljes cikket.

 

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-28 11:00 Sándor Károly Labdarúgó Akadémia

MTK BUDAPEST II

VS

Érdi VSE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman