HÍREK

NB III: Győztes szezonzáró a Honvéd ellen

2021-12-08

NB III: Győztes szezonzáró a Honvéd ellen

A második félidőben döntöttük el a Honvéd elleni mérkőzést - Kovács és Horváth szép gólja után. 

A Szőnyi úti stadionban fogadtuk a szezonzáró mérkőzésen a Honvéd II. együttesét. A vendégeké volt az első lövés, Kerezsi lapos kísérletét azonban biztosan fogta Varasdi. Erre Fördős válaszolt: 17 méterről lőtt keményen, de kevéssel fölé ment a labda.

Fokozatosan vettük át az irányítást, és ez helyzeteket eredményezett. A 20. percben egy jobbról belőtt labdára Miknyóczki érkezett, megelőzte a védőket, de már nem tudta a kapu felé pörgetni a labdát.

Nem sokkal utána Horváth ugratta ki Drljót, aki ziccerben vezette a kapusra a labdát, de 14 méterről a bal kapufa mellé helyezett - ez volt az eddigi legnagyobb helyzet. 

A túloldalon is kimaradt egy lehetőség, Kerezsi szép cselek után ellőtte a labdát a kapu előtt keresztben. A félidő végén egy szabadrúgás után Kamber fejelt fölé, így 0-0-val fordultak a csapatok.

A második játékrészben miénk volt az első nagyobb helyzet, és azzal meg is szereztük a vezetést: az 58. percben szépen hoztuk ki a labdát, az akció végén Nagy Barnabás passzolt Kovács Mátyáshoz, aki egy csellel két védőt vert át, majd 10 méterről, félmagasan a hosszú sarokba helyezett (1-0)!

Támadásban maradtunk: Horváth ugratta ki Drljót, aki 14 méterről, jobbal lőtt, Tujvel fogta a lapos lövést. Ezt követően Nyitrai kiállítása után tíz emberre fogyatkoztak a vendégek. 

Ezt ki is használtuk: a 71. percben Horváth mesterien tekert a kiállítás utáni szabadrúgásból, 17 méterről a jobb alsó sarokba (2-0)!

A folytatásban is voltak még kisebb lehetőségek, de az eredmény már nem változott, így két góllal mi nyertünk. 

Ezzel a sikerrel visszavágtunk a Honvéd együttesének a korábbi vereségért, és az őszi szezont a 9. helyen zárta Kanta József együttese. 
Percről percre tudósítás itt!

 

 

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-28 11:00 Sándor Károly Labdarúgó Akadémia

MTK BUDAPEST II

VS

Érdi VSE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman