HÍREK

Mezbemutató (GALÉRIA)

2016-07-11

Mezbemutató (GALÉRIA)

Premier volt az Új Hidegkuti Nándor Stadionban.

Domonyai László, klubigazgató, Teodoru Vaszilisz, vezetőedző, valamint a játékosok, Kanta József, Torghelle Sándor, Bese Barnabás, Baki Ákos, Gera Dániel, Vogyicska Bálint és Demjén Patrik részvételével tartott mezbemutató sajtótájékoztatót az MTK Budapest az építés alatt álló Új Hidegkuti Nándor Stadionban.

Először Domonyai László beszélt az új felszerelésről. A klubigazgató elmondta, hogy a hazai, fehér, keresztcsíkos mezzel, a néhány évvel ezelőtti – Verebes József által vezetett – együttesre emlékezik a klub, hiszen a mez hasonlatos az akkoriban viselthez.

A klubigazgató elmondta, hogy ragaszkodva a tradíciókhoz, idén is külön mez készül, az immár 210. Örökrangadóra, melyet a tájékoztatón Torghelle Sándor és Gera Dániel mutatott be.

Teodoru Vaszilisz, vezetőedző beszélt a közelgő Európa-liga mérkőzésről. Elmondta, hogy felkészültek az azeri együttesből, videó segítségével elemezték a játékukat, és mindent megtesznek annak érdekében, hogy újabb kört menjenek.

Bese Barnabás, Kanta József és Torghelle Sándor is megerősítette, hogy sokat tudnak a Gabaláról, és igyekeznek a napokban még több információt beszerezni róluk.

Az OTP Bank Liga mérkőzésekkel kapcsolatban elhangzott, hogy a csapat – az Új Hidegkuti Nándor Stadion elkészültéig – a hazai mérkőzéseit Dunaújvárosban játssza.

További információkat ígért a klubigazgató a hétfőn, 17:30-kor kezdődő szurkolói ankétra, melyről – annak végeztével – részletesen beszámolunk.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-28 11:00 Sándor Károly Labdarúgó Akadémia

MTK BUDAPEST II

VS

Érdi VSE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman