HÍREK

Megfelelő időben léptünk: a Levszki válogatott kapusa érkezik

2020-06-29

Megfelelő időben léptünk: a Levszki válogatott kapusa érkezik

Az MTK Budapest hivatalosan is megállapodott Milan Mijatoviccsal, a montenegrói válogatott jelenlegi első számú kapusával.

A 32 éves, 190 cm magas kapus 2 évre szerződik klubunkhoz. Milan Mijatovics a bolgár élklubtól, a Levszki Szófiától érkezik hozzánk egy remek szezon után. Eddigi csapata szerette volna megtartani, de anyagi nehézségek miatt nem tudta érvényesíteni az opcióját a hosszabbításra. Teljesítményének köszönhetően jelentős nemzetközi érdeklődés volt iránta a tavaszi idény során, ám klubunk a megfelelő időben lépett, így Mijatovics az MTK Budapest ajánlatát fogadta el. 

Az idei szezonban 30 tétmérkőzésen védett csapatában - köztük az Európa Ligában -, és a mérkőzések felén, 15 alkalommal nem kapott gólt.

- Milan személyében egy erős fizikumú, tapasztalt kapus érkezik hozzánk. Ez a komoly nemzetközi tapasztalat fontos segítség az épülő fiatal csapatunknak - mondta Polyák Balázs sportigazgató a szerződés hivatalossá válását követően.

Az idei szezon legemlékezetesebb meccse Mijatovics számára a Ludogorec elleni kupatalálkozó lehetett: a 94. percben büntetőhöz jutott a korábban rendszeres BL- és EL-csoportkörös Ludogorec, ám leendő kapusunk bravúrral hárította azt, majd a Levszki 11-es párbajban verte a bajnokot. Íme, Mijatovics emlékezetes védése:
 

 

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-21 17:00 Rákóczi Stadion

KAPOSVÁRI RÁKÓCZI FC

VS

MTK BUDAPEST II

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman