HÍREK

Így teljesítettek játékosaink a válogatottakban - körkép

2022-03-30

Így teljesítettek játékosaink a válogatottakban - körkép

Az elmúlt napokban több labdarúgónk is hazája nemzeti együttesénél szerepelt. Körkép.

Bojan Miovski és Stefan Spirovski is részese volt az olaszok elleni skalpnak, amelynek híre az egész futballvilágot bejárta. Mint ismert, Észak-Macedónia 1-0-ra verte vb-selejtezőn az Eb-győztes Olaszországot. A győztes találat idején már Miovski és Spirovski is a pályán volt (előbbi a 71., utóbbi az 58. perctől), támadónk pedig részese is volt a gólnak, hiszen az ő megnyert fejpárbaja eredményezte a gólpasszt a győztes akciónál.

Kedden, a portugálok elleni - szintén - idegenbeli selejtezőn Miovski a szünetben állt be, hátrányban. Egy alkalommal úgy tűnt, 2-0-s állásnál szabálytalankodtak ellene a 16-oson belül, de végül nem ítéltek büntetőt. Spirovski ezen a meccsen nem állt be.  

Milan Mijatovic mindkét felkészülési találkozón kezdett, de az örmények ellen felváltva védtek 45-45 percet posztriválisával.

A második meccsen is kezdő volt Mijatovic, ezen a találkozón Montenegró bravúros, 1-0-s győzelmet aratott Görögország ellen. A vendégek a statisztikák szerint öt alkalommal próbálkoztak a gólszerzéssel, de kapusunk hálója érintetlen maradt.

A spanyolok elleni felkészülési meccsen csereként állt be a 61. percben Ylber Ramadani az albán válogatottba, a vendégek kis híján bravúros döntetlent értek el, de egy hajrágóllal a spanyolok 2-1-re nyertek.

Az albánok Grúzia elleni meccsén már a kezdőcsapat tagja volt középpályásunk, Ramadani 65 percet töltött a pályán a 0-0-val zárult találkozón.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-03-30 17:00 ÚJ HIDEGKUTI NÁNDOR STADION

MTK BUDAPEST

VS

KECSKEMÉTI TE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman