HÍREK

Több játékosunk is meghívót kapott hazája válogatottjába

2022-03-16

Több játékosunk is meghívót kapott hazája válogatottjába

Miovski és Spirovski az Európa-bajnok olaszok otthonában is pályára léphet.

Március utolsó hétvégéjén a válogatottaké lesz a főszerep a labdarúgás berkein belül. Klubunkhoz természetesen ezúttal is több meghívó érkezett a külföldi szövetségektől.

Branislav Sluka a szlovák válogatottban kaphat lehetőséget - karrierje során először. Északi szomszédaink előbb Oslóban a norvégokkal, majd Spanyolországban a finnekkel csapnak össze barátságos mérkőzésen.

Bojan Miovski októberben debütált az észak-macedón nemzeti csapatban és már négyszer pályára lépett, ami most tovább gyarapodhat; míg Stefan Spirovski MTK-sként első ízben léphet pályára hazája színeiben. Észak-Macedónia ráadásul története egyik legnagyobb kihívása előtt áll, hiszen a világbajnoki pótselejtezőkön előbb az Európa-bajnok olaszok otthonában, majd siker esetén a Portugália-Törökország összecsapás győztesével, szintén idegenben csapnak össze.

Szintén számítanak hazájában kapusunk, Milan Mijatovic játékára. Montenegrói hálóőrünk 2021-ben hatszor is pályára lépett a válogatottban, ezúttal pedig Örményország és Görögország legjobbjai ellen bizonyíthat felkészülési találkozón.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-21 17:00 Rákóczi Stadion

KAPOSVÁRI RÁKÓCZI FC

VS

MTK BUDAPEST II

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman