HÍREK

Megérkezett Újvidékre a csapat

2015-07-08

Megérkezett Újvidékre a csapat

A kora délutáni órákban elfoglalták szállodai szobáikat a labdarúgók, akik az esti edzésig pihenőt kaptak.

A Hegedüs, Bese, Grgics, Vukmir, Vadnai, Vass, Szatmári Lóránd, Kanta, Strestik, Torghelle, Varga, Groppioni, Nagy, Baki, Gera, Ramos, Hrepka, Hajdú, Thiam, Schrammel összetételű keret illetve a szakmai stáb (Domonyai László, László Csaba, Vass László, Steven Vanharen, Werner Bürger, Teodoru Vaszilisz, Brockhauser István, dr. Dreissiger Imre, Kiss János, Molnár István, Sipos Péter, Horváth Mihály, Máté Gábor) délután két óra után érkezett meg az újvidéki hotelbe, ahol miután mindenki elfolalta szobáját, könnyű ebéddel indult a program. Ezután a játékosok pihenőt kaptak 18:00 óráig, amikor indul a társaság az edzésre.

Az időjárási körülmények megegyeznek az otthon tapasztaltakkal. Nagy a hőség, szél nincs, jóval harminc fok felett jár a hőmérséklet.

Újvidéken a közlekedés meglehősen nehézkes. A város az Exit Fesztilválra készül, ami a hazai Szigethez hasonlatos. Az utcákon rengeteg az ember, az autó, a nagy forgalomban könnyű elkeveredni. Tetézi a nehézségeket, hogy a határőrök is alaposak, így jobb a Google Maps által megadott időre picit rászámolni. 

A csapat 19:00 órától tréningezik a Vojvodina stadionjában, ám előtte sajtótájékoztatót tart mindkét együttes, melyen László Csaba és Kanta József is részt vesz.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-28 11:00 Sándor Károly Labdarúgó Akadémia

MTK BUDAPEST II

VS

Érdi VSE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman