HÍREK

Meccsnap (GALÉRIA)

2016-07-21

Meccsnap (GALÉRIA)

Csütörtök délelőtti program: tengerparti séta és taktikai értekezlet

[image]Mindössze néhány óra van hátra az Európa-liga 2. körének visszavágójáig, melyet – a stadionja felújítása miatt – Bakuba hozott az azeri Gabala SC. A hazaiak az első mérkőzést 2-1-re nyerték Gyirmóton.

Teodoru Vaszilisz vezetőedző a meccsnap délelőttjére könnyű, tengerparti sétát rendelt a játékosoknak, akik jó hangulatban várják a találkozót. Előkerültek az okostelefonok, és sorra készültek a fotók a városról, a tengerről, és persze jónéhány szelfit is elvisznek emlékbe.

Baku egyébként csendes arcát mutatja. A 36-37 fokos melegben is dolgoznak az építkezéseken, bár a Formula 1-es Európa Nagydíj céljánál még nem szerelték le a hirdetőtáblákat. A parkokban fényképészek kínálják a fotókat, ami picit furcsa akkor, amikor a járókelők zöménél olyan telefon van, mely jobb képeket készít, mint amilyenre a helyi erő gépe képes lenne.

A meglehetősen magas páratartalom miatt a szakmai stáb hamar visszarendelte a játékosokat a szállodába, ahol magyar idő szerint 12:30-kor kezdődik a taktikai értekezlet, melyet ebéd követ. Pihenő után a csapat 16:40-kor indul a Bakcell Arénába, ahol 19:00 órától az a feladat, hogy minimum két gólt szerezve a harmadik selejtezőkörbe verekedje magát.

A mérkőzés a Duna World élőben közvetíti.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-28 11:00 Sándor Károly Labdarúgó Akadémia

MTK BUDAPEST II

VS

Érdi VSE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman