HÍREK

Lustyik Levente értékelt

2017-07-28

Lustyik Levente értékelt

A BKV Előre elleni mérkőzésen két gyönyörű gólt szerző középpályás mondott véleményt a találkozóról.

Lustyik Levente remek formában futballozott az elmúlt hetekben, nem véletlen játszott kezdőként a Liverpool U23 ellen is. Legutóbb pedig két találattal vette ki részét a BKV Előre elleni sikerből. Őt kértük, hogy értékelje a látottakat: – Az első félidőben uraltuk a játékot, mindössze tíz perc volt, amikor fel tudtak jönni, azon kívül minden a mi kezünkben volt. Vezettünk, magabiztosak voltunk, a második félidőre is úgy jöttünk ki, hogy csak további gólokkal lehetünk biztosak a győzelemben, mindenki jól játszott, remek csapatmunka volt.

A kaputól 25 méterre tolt egyet a labdán, majd jobb lábbal bombázott, a kapufa is vele volt, így befelé pattant a labda. Mutatós találat, és Levente köszönetet mondott egy különleges személynek is érte:  Csütörtökönként van a „tehetség program”, ahol ilyen távoli lövéseket is gyakorlunk, egyből az jutott eszembe, hogy ez már lassan zsigerből megy. Ciki bá'-nak meg is kell köszönnöm majd, mert a gyakorlás sokat segített.

Palincsárt állította meg ellenfele szabálytalanul, a labdát pedig Lustyik rakta le, és 23 méterről ismét a jobb felsőt vette célba, a kapus nem védhetett: – Jó szögben volt a labda, és a játék is remekül ment, egyértelmű volt, hogy el fogom kérni a labdát, úgy éreztem, bármi összejöhet, sikerült is.

A középpályán mélységi irányító szerepkörben tündökölt, góljai mellett kapufát is lőtt, illetve számos gyönyörű passzal is hozzájárult a csapat sikeréhez. Erről a posztról is beszélt: – Remélhetőleg ez lesz a posztom, jól érzem itt magam. Jól sikerült osztani a labdát, gólpasszokat szeretnék adni, néha a gólszerzés is összejöhet, szeretem ezt a posztot, szerepkört.

Első évében 18 mérkőzésen 2 találatot szerzett, így idén már a csapat rutinosabb játékosai közé tartozik. Sok az újonc, de ez szerinte ez nem fog gondot okozni, hiszen ez teljesen más összetételű együttes lesz, mint az előző idényben, más erényekkel: – Más lesz a csapat, mint az előző idényben. Tavaly erősebbek, nagyobbak, fizikálisabbak voltunk, most kisebb, fürgébb játékosokból áll össze a keret, jó kis csapatunk van idén is, ha fel tudjuk venni a versenyt fizikálisan, akkor eredményes lehet az idény.

Levente góljait a mérkőzés gólösszefoglalójában tekinthetik meg: 

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-28 11:00 Sándor Károly Labdarúgó Akadémia

MTK BUDAPEST II

VS

Érdi VSE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman