HÍREK

Lencse László: A szívem csücske az MTK

2017-06-16

Lencse László: A szívem csücske az MTK

Gengeliczki és Lencse érkezik.

A védelem tengelyébe érkezik Gengeliczki Gergő, aki legutóbb a feljutásról éppen hogy csak lemaradó Soroksárban játszott. A 24 éves játékos megfordult többek között a Budapest Honvédban, a Nyíregyházában, a Mezőkövesdben és a Dunaújvárosban, fiatal kora ellenére már majd' 100 mérkőzést játszott a másodosztályban, de NB I-es tapasztalata is van.

Elég hamar meghoztam a döntést, hiszen patinás klubról van szó – mesélte a 24 éves védő. – Hiszem is, hogy nem sok időt fogunk a másodosztályban tölteni.

Hét év után visszatér az MTK Budapestbe Lencse László, a Sándor Károly Akadémia egykori növendéke. A 28 éves támadó kétszeres magyar bajnoknak vallhatja magát, megfordult az izraeli és a görög első osztályban is. Lencse az előző szezonban 11 gólt szerzett a Merkantil Bank Ligában a Puskás Akadémia színeiben.

– Sok szép évet töltöttem a Hungária körúton, itt mutatkoztam be az első osztályban, rengeteg gólt rúgtam. – idézte fel a kezdeteket Lencse László. – Mindig is jó szívvel gondoltam vissza az itt töltött évekre, az MTK a szívem csücske.

A szerződésében szereplő opciónak megfelelően Poór Patrik, a Sándor Károly Labdarúgó Akadémia egykori növendéke távozik a klubtól.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-21 17:00 Rákóczi Stadion

KAPOSVÁRI RÁKÓCZI FC

VS

MTK BUDAPEST II

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman