HÍREK

Kupabúcsú: Szolnoki MÁV-Stadler Rail - MTK Budapest 2-1 (0-1)

2014-10-29

Kupabúcsú: Szolnoki MÁV-Stadler Rail - MTK Budapest 2-1 (0-1)

Pölöskei góljával még vezetett a félidőben az MTK Budapest, de a lelkesebben játszó, amúgy másodosztályú szolnokiak megfordították a mérkőzést tizenegyessel és bombagóllal.

Szolnoki MÁV-Stadler Rail FC - MTK Budapest 2-1 (0-1) Játékvezetők: Berger J. (Kormányos II., Szvetnyik)

A 28. percben Torghelle irányította kényszerítőzés végén Pölöskei gurította középről és közelről a kapuba a labdát. 0-1.

A 63. percben B. Tóthot rántotta le Kelemen, aki sárga lapot is kapott. A büntetőt Nagy váltotta gólra. 1-1.

A 72. percben Sergio rontott komoly helyzetben, az ellenakcióból Rokszin tolta meg a labdát, majd 22 méterről ballal a bal felső sarokba vágta azt. 2-1.

Szolnoki MÁV-Stadler-Rail FC: Pokorni – Vári, Papucsek, Mile, Fritz – Kenderes, Lengyel – Bohner (55' B.Tóth), Nagy I., Rokszin – Zsolnai (46' Mundi)

MTK Budapest FC: Groppioni – Poór, Vukmir, Kelemen, Hidvégi – Pölöskei, Hajdú – dr. Horváth (78' Cseke), Kanta, Hrepka – Torghelle (62' Sergio)

Sárga lap: Kelemen a 63., Vukmir a a87., éa Poór a 90. percben

Kis Károly (Szolnoki MÁV-Tadler Rail): Hatalmas bravúrt vittünk végbe, hiszen az MTK az élvonal egyik bajnokjelöltje, de a második félidő alapján meg is érdemeltrük a sikrt.
Garami József (MTK Budapest): Gratulálok a Szolnoknak.

2-1-es győzelmével a Szolnoki MÁV-Stadler Rail FC jutott a legjobb nyolc közé a Magyar Kupában. Sok sikert kívánunk nekik!

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-06-26 00:00 -

BKV ELŐRE SC

VS

MTK BUDAPEST

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman