HÍREK

Két új tehetség a fedélzeten

2016-08-17

Két új tehetség a fedélzeten

Korozmán Kevin és Lustyik Levente is aláírt.

Hároméves szerződést kötött az MTK Budapesttel Korozmán Kevin és a Sándor Károly Labdarúgó Akadémia egyik legnagyobb tehetsége, Lustyik Levente.

Korozmán Kevin a csapat mind a hat idei bajnokiján kezdőként léphetett pályára, bizonyította tehetségét. Az előző szezont az Merkantil Bank Ligában szereplő Soroksárnál töltötte kölcsönben, ahol 22 mérkőzésen egy gólt szerzett.


Lustyik Levente, az MTK Budapest U17-es csapatának középpályása is 2019. június 30-ig szóló, profi szerződést kötött a klubbal.

Levente a korosztályos válogatott kihagyhatatlan tagja, és Tamási Zsolt sem fukarkodott a dicséretekkel, mikor a fiatal középpályásról kérdeztük.

– Levente hatos poszton játszó, belső középpályás, az 1999-es korosztály tagja – kezdte a Sándor Károly Labdarúgó Akadémia szakmai igazgatója. – Nagyon céltudatos, korát meghazudtolóan érett gondolkodású fiatalemberről van szó, aki rengeteget fejlődött az akadémiai évek alatt. Igazi vezéregyéniség a pályán, és azon kívül is. Jó a párharcokban, már nem kapkod annyira a támadásépítésben, mint korábban, és a taktikai érettsége is az átlag fölötti.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-28 11:00 Sándor Károly Labdarúgó Akadémia

MTK BUDAPEST II

VS

Érdi VSE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman