HÍREK

Jegyinformációk a Zalaegerszeg elleni bajnokira, melyet emléktábla-avatás előz meg

2022-02-03

Jegyinformációk a Zalaegerszeg elleni bajnokira, melyet emléktábla-avatás előz meg

A szurkolói shop továbbra is év eleji készletkisöprést tart.

Együttesünk az OTP Bank Liga 19. fordulójában a tabellán 7. helyen álló Zalaegerszeget fogadja az Új Hidegkuti Nándor Stadionban.

Belépni csak érvényes védettségi igazolvány felmutatásával lehet, 18 éven aluliak kísérő jelenléte mellett ennek hiányában is megtekinthetik a mérkőzést. Negatív PCR-tesztet nem áll módunkban elfogadni!

A találkozó február 4-én 20 órakor kezdődik, a stadion pénztárai 17 órakor, a kapuk 18 órakor nyitnak.

A hazai pénztáraknál szurkolóinknak továbbra is lehetőségük lesz megvásárolniuk tavaszi bérleteiket.

Az Új Hidegkuti Nándor Stadionban található shopunkban továbbra is év eleji készletkisöprést tartunk, drukkereink így kedvezményes áron juthatnak hozzá kedvenc MTK-s termékeikhez! A szurkolói bolt február 4-én 17 órától az első félidő végéig tart nyitva.

Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy az online, elővételben továbbra is 10% kedvezménnyel vásárolhatók meg a belépők! Online jegyet vásárolni a meccsjegy.mlsz.hu oldalon lehet.

Jegy- és bérletvásárlási információk részletesebben ide kattintva olvashatók.

Vendégszurkolók

A Zalaegerszeg szurkolói a Sport utca felől, a 3-as kapun keresztül léphetnek be az Új Hidegkuti Nándor Stadionba.

Emléktábla-avatás

Az MTK Budapest-ZTE FC bajnoki mérkőzés előtt, 18 órakor emléktábla avatásra kerül sor az Új Hidegkuti Nándor Stadion 1-es kapujánál (a Hungária körút felőli oldalon).

Ennek apropója, hogy a lengyel válogatott (Magyarország ellen) majdnem pontosan 100 éve, 1921. december 18-án játszotta története első hivatalos mérkőzését, melynek helyszíne a Hungária körúti stadion volt. Lengyelország szövetségi kapitánya az MTK bajnok labdarúgója, Pozsonyi Imre (1882-1963) volt.

Az emléktáblát a mérkőzés, valamint Pozsonyi Imre emlékére közösen állítja az MLSZ, az MTK Budapest, a Magyar Sportújságírók Szövetsége, Kisbér városa, valamint a Lengyel Labdarúgó Szövetség.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-08-03 19:45 ÚJ HIDEGKUTI NÁNDOR STADION

MTK BUDAPEST

VS

NYÍREGYHÁZA SPARTACUS FC

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman