HÍREK

Január 28-án, a hazai jegypénztáraknál nyílik először alkalom a tavaszi bérletek megvásárlására

2022-01-28

Január 28-án, a hazai jegypénztáraknál nyílik először alkalom a tavaszi bérletek megvásárlására

Az Új Hidegkuti Nándor Stadion hazai jegypénztárainál pénteken 15 és 19 óra között bérlet-és jegyvásárlási lehetőséget kínálunk.

Közeleg a 2022-es tavaszi idény! Csapatunk először január 30-án 15:15-kor, a Mezőkövesd vendégeként lép pályára tétmérkőzésen 2022-ben, egy héttel később, február 4-én 20:00-tól a ZTE FC ellen pedig sor kerül az első hazai megmérettetésre is.

A tavaszi bérletek a későbbiekben az Új Hidegkuti Nándor Stadionban rendezett találkozók előtt, a hazai jegypénztárakban lesznek megvásárolhatók, de az első lehetőségre a megszokott ülőhelyek bebiztosítására már a tavaszi debütálást megelőzően, január 28-án 15 és 19 óra között sor kerül. Szurkolóink ekkor nemcsak a tavaszi bérleteket, de a Zalaegerszeg (02. 06. 14:15) és a Ferencváros (02. 19. 19:30) elleni bajnokikra szóló meccsjegyeiket is megvehetik - erre egyébként a mérkőzések kezdetéig bármikor online is lehetőség van a meccsjegy.mlsz.hu oldalon.

  • A Zalaegerszeg elleni meccsre online ide kattintva lehet jegyet vásárolni
  • A Ferencváros elleni meccsre online ide kattintva lehet jegyet vásárolni

Szintén fontos információ, hogy pénteken délután 3 és 7 óra között év eleji készletkisöprést tartunk az Új Hidegkuti Nándor Stadionban található szurkolói shopban. Drukkereink így a jegyek és bérletek mellé jelentősen kedvezményes áron vehetik meg kedvenc MTK-s termékeiket is! Az akcióról bővebben a következő napokban számolunk be.

További bérletinformációk:

A bérlet, az „A1,2,3,4,6,7,8,9”, a „B2,3,4,5,6,7,8,9” szektorokba, 14 év alattiaknak, mozgássérülteknek és azok kísérőjének ingyenes. Ez a kedvezmény a VIP és VIP SKY szektorokra nem érvényes.

A diákbérlet ára, a 14. életévüket betöltött, diákigazolvánnyal rendelkező tanulókra vonatkozik.

A VIP bérletek csak korlátozott számban elérhetők. A gyermek VIP- és SKY-VIP-jegyek online nem vásárolhatóak!

A bérletek - ellentétben a belépőkkel - továbbra is névre szólóak.

Online nem vásárolható.

További jegyinformációk:

Az árak a 2021-22-es szezon kezdetéhez képest változatlanok.

Online és elővételes jegyvásárlás esetén ebben a szezonban továbbra is biztosítjuk a 10%-os kedvezményt a jegyárakból (kivéve a VIP-szektorokba és a Skybox-szintre szóló belépőket).

A VIP és SKY BOX  jegyek csak korlátozott számban elérhetők.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-28 11:00 Sándor Károly Labdarúgó Akadémia

MTK BUDAPEST II

VS

Érdi VSE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman