HÍREK

Jegyinformációk a DVSC elleni bajnokira

2022-02-23

Jegyinformációk a DVSC elleni bajnokira

Csapatunk vasárnap a DVSC otthonában lép pályára. A mérkőzés 17:00-kor kezdődik. Íme, a legfontosabb információk szurkolóink számára.

Vendégjegyet elővételben online már meg lehet vásárolni a www.nagyerdeistadion.hu weboldalon. A DVSC nem kér szurkolói kártyát a jegyvásárláshoz, az oldalon csupán egy rövid regisztráció szükséges (e-mail cím – amit meg kell erősíteni a fiókban – és jelszó megadása).

Vendégszektor: D4
A jegyek elővételben online 1.500 Ft-ba kerülnek, a mérkőzést megelőző 2. napig.
A mérkőzést megelőző 2. naptól online 2.000 Ft-ba, a helyszínen a Nagyerdei Stadion
vendégpénztárában pedig 2.500 Ft-ba.

A mérkőzés napján egy vendégpénztár áll majd rendelkezésetekre, mely a mérkőzés előtt
3 órával nyit.

Büfé: egy büfé áll rendelkezésre a vendégszektorban.

Parkolás: a Nagyerdei körút felől megközelíthető szervízúton, valamint a környező utcákban lehetséges.

Kedvezmények: a Nagyerdei Stadionba 10 éves kor alatt ingyenes a belépés (2011. július 1. után született gyerekek számára). A 6-10 éves kor közötti gyermekek részére ingyenes közreműködői helyjegyet lehet váltani a pénztárban, ha szükséges.

Kapunyitás: 16 órakor.

Előírások: A hatályos jogszabályok szerint a Nagyerdei Stadionba érvényes védettségi igazolvánnyal és személyazonosító igazolvánnyal lehet csak belépni. Kizárólag QR-kóddal ellátott plasztikkártyát vagy annak telefonra letöltött alkalmazását, illetve az Uniós Covid- igazolás digitális vagy papíralapú változatát tudják elfogadni. A 18 éven aluli szurkolók védettségi igazolvánnyal rendelkező kísérővel vagy saját védettségi kártyájukkal léphetnek a stadion területére. A stadion belső, zárt tereiben a maszk használata kötelező. A vendégeknek be kell tartaniuk a mindenkori járványügyi előírásokat.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-21 17:00 Rákóczi Stadion

KAPOSVÁRI RÁKÓCZI FC

VS

MTK BUDAPEST II

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman