HÍREK

Jegyinformációk a Bp. Honvéd elleni bajnokira

2021-11-17

Jegyinformációk a Bp. Honvéd elleni bajnokira

Vasárnap a Bp. Honvéd otthonában folytatjuk az OTP Bank Ligát. A 13. fordulóban esedékes kispesti bajnokira csapatunk új vezetőedzővel készül Márton Gábor személyében. A vasárnapi meccs 19:45-kor kezdődik a Bozsik Arénában. 

Jegyvásárlási lehetőségek:
 
Az MLSZ Elnöksége 2019. január 16. napi ülésén, a Sportról szóló törvény rendelkezéseivel összhangban a jegyértékesítési- és beléptetési szabályok módosításáról szóló döntés értelmében a Honvéd arról tájékoztatja szurkolókat, hogy a mérkőzés vonatkozásában anonim jegyértékesítést alkalmaz.
 
A jegyek értékesítése már megkezdődött interneten keresztül itt.

Amennyiben a vendégszektor (D4 - D7 szektor) jegyei elővételben elfogynak, további vendégjegy értékesítésre nincs lehetőség. Ez esetben nem nyitnak vendégpénztárt a mérkőzés napján és nem tudnak beengedni több vendégszurkolót az Arénába, más szektorba szóló érvényes jegy birtokában sem.
 
Amennyiben elővételben nem fogy el az összes vendégjegy, a vendégpénztár mérkőzésnapon 16:45-kor nyit az Iparos utcában a vendégbejáratnál. Kapunyitás a mérkőzés előtt 2 órával, 17:45 órakor lesz.
 
Elővételben a Bozsik Aréna pénztárában is válthatók jegyek az alábbi időpontokban: kedden és pénteken 15-20 óráig.
 
Jegyárak (a D4 - D7 szektorokba): 
Felnőtt elővételben 1.990.- Ft, helyszínen 2.150.- Ft.
Diák, nyugdíjas elővételben 1.600.- Ft, helyszínen 1.700.- Ft.
Mozgáskorlátozott elővételben 1.500.- Ft, helyszínen 1.600.- Ft.

Parkolás:

A vendégszektor szurkolói számára: a környező utcákban, valamint korlátozott számban a vendég szurkolói bejárat utcájában, az Iparos utcában a KRESZ szabályainak megfelelően.
Íme, a vendégszurkolói bejárat megközelíthetősége (a piros vonal jelzi az érintett részt):

 

Fontos tudnivalók:

A szervezők kérik a szurkolókat, hogy hozzanak magukkal személyazonosításra alkalmas dokumentumot (személyi igazolvány, útlevél, stb.), továbbá a védettségi igazolványukat. A beléptetéskor a szurkolók belépőjegyén túl a személyazonosság és védettségi igazolvány is ellenőrzésre kerül.

Fizetési lehetőségek:

A pénztárban készpénzzel, míg az Arénán belül – a büfékben - csak bankkártyával vagy egyéb készpénzmentes módon lehet fizetni. Az italok értékesítése a büfékben „repohárban” történik. 

 

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-28 11:00 Sándor Károly Labdarúgó Akadémia

MTK BUDAPEST II

VS

Érdi VSE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman