HÍREK

Hajdú Ádám ismét két gólt szerzett

2014-12-03

Hajdú Ádám ismét két gólt szerzett

Remekel a Ligakupában. Öt góljával a harmadik helyen áll a góllövőlistán a középdöntő első köre, azaz összességében hét mérkőzés után. Hajdú Ádám ismét duplázni tudott, ezúttal kedden, Pakson.

Mondja, hogy most ér be az öltözőbe, gyorsan átöltözik, kijön, és akkor tudunk beszélni.

– Nem szigor ez, de rendnek kell lennie. Ez szabály a csapaton belül. – mondja Hajdú Ádám. – Mindenki a másikkal, a közösséggel foglalkozzon ilyenkor.

– Mi történt Pakson, szép gólokat lőttél?

– Inkább szerencsés volt az első. Arra számítottam és úgy helyezkedtem, hátha röviden fejeli haza a labdát avédő. Pont fordítva hosszan fejelte és csak be kellett kísérnem a kapuba. A másodiknál mellre vettem és a kapuba lőttem a labdát. Amúgy jól játszottunk, nem volt nálunk annyit a labda, mint szerettük volna, de stabilan védekeztünk.

– Szép, szép a Ligakupa, de az igazi a bajnokság lenne!

– Igen, jobban örülnék, ha ott lőnék fél gólt, mint itt kettőt. Úgy látszik ez még várat magára. Igazából szeretné az ember mindig magát a kezdőben látni. Ezek szerint vannak, akik még rutinosabbak, többet tudnak teljesíteni. – gondolkodott el az ifjú gólszóró. – Ott vagyok mindig a keretben. Úgy is érzem, hogy ott a helyem. Tavasszal szeretnék előbbre lépni!

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-28 11:00 Sándor Károly Labdarúgó Akadémia

MTK BUDAPEST II

VS

Érdi VSE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman