HÍREK

"Fontosnak tartjuk, hogy a szakmai stáb és a játékosok is tudják, megérdemelt a sikerük"

2020-05-05

"Fontosnak tartjuk, hogy a szakmai stáb és a játékosok is tudják, megérdemelt a sikerük"

Mint ismert, az NB II-es bajnokságot magabiztosan vezető labdarúgócsapatunk az MLSZ döntése értelmében nevezhet a jövő évi élvonalbeli kiírásba.

A Magyar Kupa folytatására készülő együttesünk kedden is edzett, a gyakorláson Polyák Balázs sportigazgató is képviseltette magát, hogy megköszönje a játékosoknak a bajnokságban nyújtott teljesítményt.

- Magunk részéről természetesen szívesen végigjátszottuk volna a pályán a szezont, de elfogadjuk a szövetség döntését. Normális esetben a stadionunkban, szurkolóink körében ünnepelnénk meg a feljutást, de erre most az ismert okok miatt nincs lehetőségünk. Ezzel együtt is fontosnak tartottam azt, hogy a szakmai stáb és a játékosok is tudják, hogy megérdemelt a sikerük.

A legtöbb pontot gyűjtötték, a legtöbb mérkőzést nyerték, a legkevesebbet veszítették a mezőnyben, ők lőtték a legtöbb gólt, szóval gyakorlatilag minden mérhető mutatóban a mi csapatunk teljesített a legjobban - ezt mutatja az a jelentős pontelőny is, amire a feljutásért folytatott küzdelemben szert tettünk.

Ami számomra igazán örömteli, hogy a hosszú bajnoki szünet ellenére is láthatóan jó állapotban van a csapat, a mérések alapján remek fizikai mutatókat produkálnak, ami azt tükrözi, hogy mindenki becsületesen elvégezte otthon is a szakmai stáb által kiszabott feladatokat. A játékosok is tisztában vannak azzal, hogy számunkra még nem ért véget a szezon, mindenki nagyon motivált, hiszen szeretnénk a Magyar Kupában folytatni a jó szereplésünket, de a hétfői döntés után fontosnak tartottam, hogy érezzék, büszkék vagyunk rájuk a bajnokságban nyújtott teljesítményük és mérlegük miatt, és ha nem is a megszokott körítés mellett, de néhány pillanat erejéig igenis ünnepeljék meg az NB I-es visszatérést - mondta a sportigazgató.

Az Instagramunkon megtekinthető videón is látható a játékosok reakciója, az elért eredményeknek köszönhetően jogosan szólt a taps - egymásnak is.
 

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-03-30 17:00 ÚJ HIDEGKUTI NÁNDOR STADION

MTK BUDAPEST

VS

KECSKEMÉTI TE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman