HÍREK

Fájó emlékből ünnepnap? - Bogyó 14 évesen a felnőtt csapattal edzhetett (riport)

2020-11-30

Fájó emlékből ünnepnap? - Bogyó 14 évesen a felnőtt csapattal edzhetett (riport)

14 éves fiatal játékosunk a felnőtt csapatunkkal edzhetett a napokban, sőt, részt vehetett a Ferencváros elleni találkozóval kapcsolatos taktikai értekezleten is. 

Szinte napra pontosan egy évvel ezelőtt az egész MTK-családot megrázta a hír, hogy fiatal tehetségünknél, Herczeg Botondnál agyvelőgyulladást diagnosztizáltak és kórházban kezelték. A fiatal futballistát csapattársai, edzői és klubunk is támogatásáról biztosította, és Botond utólag elmesélte, hogy a futball tartotta benne leginkább a lelket. Hála az orvosok áldozatos munkájának és Bogyó akaraterejének, kitartásának, viszonylag gyorsan felépült betegségéből, sőt, idén januárban már ismét edzésbe állhatott, és az első tavaszi fordulóban pályára is léphetett.

Bogyó a rá jellemző motiváltsággal és elszántsággal dolgozik azóta is, 14 évesen már az U16-os csapatunkban is pályára lépett, ám november 26. számára egy kellemetlen emlékű napként maradt meg, mert egy éve az említett dátumon kapta meg a rossz híreket. 

Klubunk a szülőkkel karöltve azonban szerette volna, ha a rossz emlékek eltűnnek, és ezért idén november 26-án, vagyis múlt csütörtökön a fiatal játékos felnőtt csapatunkkal edzhetett, sőt, részt vehetett a Ferencváros elleni találkozó taktikai értekezletén is. 

Az MTK TV természetesen jelen volt az eseményen, íme a riport Botond történetéről és nagy napjáról.

 

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-03-30 17:00 ÚJ HIDEGKUTI NÁNDOR STADION

MTK BUDAPEST

VS

KECSKEMÉTI TE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman