HÍREK

VELED VAGYUNK, BOGYÓ! GYÓGYULJ MEG MIELŐBB!

2019-12-13

VELED VAGYUNK, BOGYÓ! GYÓGYULJ MEG MIELŐBB!

Herczeg Botond a magyar labdarúgás 2006-os korosztályának egyik legjobb játékosa. Eddig a pályán mindig keményen dolgozott, ám most még nagyobb küzdelmet folytat.

Herczeg Botond a magyar labdarúgás 2006-os korosztályának egyik legjobb játékosa. Az MTK Budapest U14-es csapatában 14 meccsen 13 gólt szerzett ősszel, így a legjobb úton halad afelé, hogy elérje álmát: profi futballista legyen. Ezért mindig szorgalmasan, keményen dolgozott, ám most még nagyobb küzdelmet folytat: a közelmúltban agyvelőgyulladást diagnosztizáltak nála, majd pedig sajnos szövődmények léptek fel. Jelenleg az I. Sz. Gyermekgyógyászati Klinikán ápolják, és talán már bizakodhatunk abban, hogy túl van a legnehezebb időszakon, de Botondnak még meg kell harcolnia a teljes gyógyulásért. 

A család jelenléte, a csapattársak és az edzők jókívánságai tartják benne leginkább a lelket, és szeretnénk, ha tudná, hogy a teljes MTK-család szorít neki. A legkisebbektől a legnagyobbakig mindenki szurkol neki, mindannyian bízunk abban, hogy állapota annyit javul majd, hogy az ünnepeket már otthon töltheti a családja körében, utána pedig mielőbb visszatérhet a futballpályákra. 

Veled vagyunk, Bogyó! Gyógyulj meg mielőbb!

 

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-21 17:00 Rákóczi Stadion

KAPOSVÁRI RÁKÓCZI FC

VS

MTK BUDAPEST II

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman