HÍREK

Súlyos betegsége után Herczeg Botond visszatért a pályára

2020-02-25

Súlyos betegsége után Herczeg Botond visszatért a pályára

Fiatal tehetségünket sokáig kórházban ápolták, miután agyvelőgyulladást diagnosztizáltak nála. Felépült, és az első tavaszi fordulóban csereként már pályára léphetett Debrecenben.

U14-es csapatunk reménysége, Herczeg Botond az ősszel 14 forduló alatt tizenháromszor talált az ellenfelek kapujába. Az utolsó fordulóban viszont a Nyíregyháza Spartacus FC ellen viszont már nem tudott pályára lépni. 

Az egész MTK-családot megrázta a hír, hogy Bogyónál agyvelőgyulladást diagnosztizáltak és kórházban kezelik. A fiatal futballistát csapattársai, edzői és klubunk is támogatásáról biztosította. Hála az orvosok áldozatos munkájának és Boti akaraterejének, kitartásának, felépült betegségéből, sőt, januárban már ismét edzésbe állhatott.

A tréningeken sikerült olyan fizikai állapotba kerülnie, hogy Horváth Ádám vezetőedző a keretbe jelölte az első tavaszi fordulóban a DVSC-DLA otthonában. Bogyó számára a 67. percben jött a nagy pillanat, amikor csereként ismét pályára lépett az 1-0-ra megnyert összecsapáson.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-28 11:00 Sándor Károly Labdarúgó Akadémia

MTK BUDAPEST II

VS

Érdi VSE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman