HÍREK

Dupla tét a mai kupameccsen - egy MTK-drukker kisfiút segítünk

2020-01-23

Dupla tét a mai kupameccsen - egy MTK-drukker kisfiút segítünk

Nemrégiben összefogás indult, hogy megkönnyítsük egy másfél éves gyermek gyógyulását a szívtranszplantáció után. A mai kupamérkőzés teljes jegyárbevételével megegyező összeget Batonai Patrik és családja kapja.

Egy hatalmas MTK-drukker család legkisebb, alig másfél éves gyermeke, Batonai Patrik szívtranszplantációra vár. A műtét után komolyan megváltozik a család élete, hiszen Patrik teljes felépülését csak egy steril lakás és környezet szolgálhatja. 

A család célja az, hogy a kisfiút a műtét után természetesen mielőbb hazavihessék, hogy ismerős környezetben gyógyulhasson. Ehhez sok mindenre lesz szükség: gyógyszerekre, számos egyéb eszközre (steril felszerelésekre, gumikesztyűkre, ágyra, ágyvédőkre, stb.). A gyógyulás költségei nagyon magasak, ezért Patrik számára gyűjtés indult, amelyhez az MTK Budapest is szeretne kiemelten hozzájárulni. Természetesen a klub dolgozói, a játékosok és a szakmai stáb is segített, de az ügy érdekében a teljes MTK családra számítunk.

Az MTK Budapest vezetősége úgy döntött, hogy a mai Dunaújváros elleni MK-mérkőzés teljes jegyárbevételével megegyező összeget felajánlja a családnak.

A hazai kupameccsre február 12-én kerül sor, a belépők árusítása elővételben már megkezdődött ITT.

A csapatnak is szüksége van a biztatásra, hiszen komoly esélyünk van arra, hogy a legjobb nyolc közé jussunk a sorozatban, de a tét ezúttal dupla, hiszen minden stadionba kilátogató drukker egy MTK-szimpatizáns család és kisfiú életét könnyítheti meg a jegyvásárlással.

Korábban a csapat által aláírt mezre, valamint egykori játékosunk, Kiss Tibor 70. születésnapjára kapott dedikált dresszére is lehetett licitálni, a befolyt összeget pedig a kisfiú és családja kapta. Akárcsak az MTK Baráti Kör 100 ezer forintos felajánlását, és Horváth Gábornak köszönhetően az MTK-bálon összegyűjtött pénzt is.

Természetesen a stadionban külön is lesz lehetőség segíteni: a kupameccsen a shopban, mind a négy büfénél, valamint a VIP regisztrációnál gyűjtődobozok lesznek kihelyezve erre a célra.

Akciónkhoz a MOL-Pick Szeged férfi kézilabdacsapata is csatlakozott, a szegediek három mezt ajánlottak fel, melyre licitálni lehet - minden információ itt!

Aki addig is segíteni szeretne, már most is megteheti az alábbi számlaszámra való utalással - minden adomány számít:

Batonai Patrik Tamás
11773195-00420501
IBAN: HU60 1177 3195 0042 0501 0000 0000
BIC(SWIFT KÓD) OTPVHUHB

Patrik és családja egyébként a csapat meghívására az öltözőben jártak, az erről szóló videóriport itt látható.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-28 11:00 Sándor Károly Labdarúgó Akadémia

MTK BUDAPEST II

VS

Érdi VSE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman