HÍREK

Ismét összefogunk a kicsi Patrikért - árverés

2022-09-06

Ismét összefogunk a kicsi Patrikért - árverés

Egy hatalmas MTK-drukker család legkisebb gyermeke, Batonai Patrik javára indítunk jótékonysági árverést a PICK Szegeddel karöltve.

A kis Patrik története alighanem már szurkolóink előtt is ismert. A 4 éves gyermek a közelmúltban átesett a régóta várt szívtranszplantáción, Patrik felépülése pedig egyre jobban halad. 

A műtét után komolyan megváltozott a család élete, hiszen Patrik teljes felépülését csak egy tiszta lakás és környezet szolgálhatja, ami jelentős anyagi áldozatokkal jár: ehhez kívánunk mi is - a PICK Szeged kézilabdacsapatával karöltve - hozzájárulni egy újabb jótékonysági akcióval.

A két klub egy-egy klublegenda által dedikált mezt bocsát licitre a hivatalos Facebook-oldalunkon, licitálni kommentben lehet a bejegyzés fotói alatt IDE KATTINTVA! 

Kanta József, valamint a svéd olimpiai ezüstérmes kézilabdázó, Jonas Källman - aki kétszer lett bajnok a Szegeddel - mezére szeptember 1-től lehet licitálni szeptember 14-ig, a PICK Szeged - Barcelona kézilabda BL-mérkőzés végéig. Kuriózum, hogy a két klublegenda mezszáma is visszavonultatásra került, ami egyben azt is jelenti, hogy az érintett számmal ellátott felsőben senki nem fog már pályára lépni az MTK Budapestnél és a PICK Szegednél.

A kikiáltási ár mindkét felső esetében 25.000 Ft, míg a licitlépcső 2000 Ft.

A licitszabályzat itt olvasható.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-21 17:00 Rákóczi Stadion

KAPOSVÁRI RÁKÓCZI FC

VS

MTK BUDAPEST II

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman