HÍREK

Demjén Patriké a legtöbb őszi játékperc az MTK-ban

2023-12-30

Demjén Patriké a legtöbb őszi játékperc az MTK-ban

Nyáron visszatért saját nevelésű kapusunk nem hagyott ki egy minutumot sem az NB I-ben.

A 2023-24-es szezon őszi idényének végeztével elérkezett az összesítések ideje is. Ezúttal a játékpercekre vetettünk egy pillantást!

A legtöbbet Demjén Patrikot láthatták szurkolóink a pályán az elmúlt hónapok során, ugyanis hálóőrünk egyetlen percet sem hiányzott a bajnoki küzdelmekből (ezt még további hét játékos mondhatja el magáról az OTP Bank Ligában, Piscitelli kapuson kívül mindenki más a Magyar Kupában is pályára lépett legalább egyszer).

Házi rangsorunkban - a Magyar Kupában játszott perceket is beleértve - Bognár István tanyázik a második helyen, őt 1451 minutumra vetette be Horváth Dávid vezetőedző, majd Hej Viktor jön 1430-cal.

Az 1000 percet átlépi még Nemanja Antonov, Kádár Tamás, Kata Mihály, Kovács Mátyás és Thiam Khaly is, ők elsősorban kisebb sérülések vagy eltiltások miatt hiányoztak kezdőcsapatunkból az elmúlt hónapokban (Kádár és Thiam egyszer-egyszer a kiállítás sorsára jutottak, Kata Mihály 5 sárga lapot gyűjtött).

A szakmai stáb összesen 27 játékost vetett be az ősz folyamán, Rácz Gergőn kívül mindenki pályára lépett a bajnokságban is. A Gesztely elleni kupamérkőzésen NB III-as csapatunkból Balázs József és Christian Anokye meccskeretben voltak, de végül nem kaptak lehetőséget. 

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-28 11:00 Sándor Károly Labdarúgó Akadémia

MTK BUDAPEST II

VS

Érdi VSE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman