HÍREK

BKV Előre - MTK Budapest II. 2-5 (1-2) (GALÉRIA)

2017-07-26

BKV Előre - MTK Budapest II. 2-5 (1-2) (GALÉRIA)

Kihasználta a BKV védelmi hibáit Pölöskei Gábor csapata.

A mérkőzés élő, szöveges közvetítése.

BKV Előre - MTK Budapest II 2-5 (1-2)

BKV Előre Sporttelep

MTK Budapest II.: Varga – Schrammel, Sziklási, Nagy Zs., Nagy M. – Lustyik, Bayer – Szabó D., Palincsár, Szuhodovszki – Szerencsi.

Csere: Schrammel helyett Sági (46. perc), Palincsár helyett Thiam (46. perc), Nagy M. helyett Lamperth (59. perc), Varga helyett Papp (67. perc), Szuhodovszki helyett Szekeres (67. perc), Nagy Zs. helyett Androsch (67. perc), Szabó helyett Kisari (67. perc), Szerencsi helyett Tóth (67. perc)

Gólszerzők: Balogh (25. perc, büntető), Huller (86. perc) illetve Lustyik (8. perc, 37. perc), Szerencsi (47. perc), Tóth (74. perc), Kisari (76. perc)

Az előző szezonban hazai pályaként szolgáló BKV Előre Sporttelepre látogatottunk, a soron következő edzőmérkőzésre. Az ellenfél nem volt ismeretlen, hiszen a BKV Előre is a Keleti csoport tagja volt az előző idényben.

Az első percektől aktívabbak voltunk, a 7. percben Nagy Martin futott keresztbe, és lőtt kapura, amit csak második szándékból tudott fogni a kapus. Egy perccel később viszont beleérni sem tudott. Lustyik Levente 28-30 méterre járt a kaputól, amikor úgy gondolta, megkínálja a hazaiak hálóőrét egy életerős lövéssel, ami olyannyira jól sikerült, hogy a felső kapufát érintve a kapuba suhant a labda. (0-1)

Ezt követően ébredezett a BKV, kapufáig is eljutottak, egyedül törhettek volna kapura, ha Schrammel nem ment bravúrral, majd a 24. percben a játékvezető Nagy Martin megmozdulását ítélte szabálytalannak, és büntetőt adott a hazaiaknak, amit Balogh értékesített. (1-1)

A válaszra 12 percet kellett várni, és ismét Lustyik volt a főszereplő. Szabadrúgást kaptunk a 37. percben, 23 méterre a kaputól. Lustyik remek formában játszott, nem véletlen, hogy ő vállalkozott lövésre, amit akárcsak első találatánál, ismét a jobb felsőbe helyezett, beállítva a félidei állást. (1-2)

Szünetben kettőt cserélt Pölöskei Gábor, Schrammel és Palincsár helyett Thiam és Sági lépett pályára. A cserékkel megmaradt a lendület, és a 47. percben Szerencsi kapott jobbról lapos passzt hat méterre a kaputól, amit a tőle megszokott hidegvérrel helyezett a hálóba. (1-3)

Az elkövetkező percek inkább a BKV-ról szóltak, Varga Bencének többször kellett védenie, és ezt meg is tette, nem jártak túl az eszén. 

A 67. percben jött a többi csere, Papp, Szekeres, Androsch, Kisari és Tóth is kapott perceket, amiket ki is használtak.

A 74. percben Tóth Zoltán tologatta a labdát a hazaiak kapujától 20 méterre, egyre közelebb került, majd 14 méterről a bal alsóba gurított, és feliratkozott a gólszerzők közé. (1-4)

Percekkel később Sági Milán indult meg a jobb szélen, az alapvonalig vezette a labdát, majd centerezett. A labda átjutott a kapuson, a hosszú oldalon pedig Kisari Tibor helyezett a hálóba. (1-5)

A hajrában még szépített a BKV, Huller bombája pattant a kapufáról Papp hálójába, és ez maradt a végeredmény is. (2-5)

A találkozót követően Pölöskei Gábor elégedetten értékelt: – Jó minőségű pályán játszottunk, ennek is az eredménye a szép, mutatós futball. Sok gólt rúgtunk, szép támadásokból. Volt átlövés, mélységi beadás, szabadrúgás, a támadójátékkal meg voltam elégedve. A védekezésnél voltak hibák, melyeket ki kell javítanunk, és kész leszünk a rajtra. Sokat javult a támadójátékunk, de persze lehet még hova fejlődni.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-03-30 17:00 ÚJ HIDEGKUTI NÁNDOR STADION

MTK BUDAPEST

VS

KECSKEMÉTI TE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman