HÍREK

Bese Barnabás is a horvátok ellen készül

2016-03-20

Bese Barnabás is a horvátok ellen készül

Lovrencsics Gergő megbetegedett, ezért nem lehet ott a válogatott - vasárnap kezdődő - edzőtáborában, Bernd Storck szövetségi kapitány Bese Barnabást jelölte helyette a keretbe.

Lovrencsics Gergő betegség miatt nem állhatott klubcsapata rendelkezésére hétvégén, és a horvátok elleni, március 26-i mérkőzést megelőző edzőtáborozáson sem vesz részt. Bernd Storck úgy döntött, hogy az Eb-selejtezők előtt álló U21-es válogatottba jelölt Bese Barnabást hívja be a Lech Poznan légiósa helyett az A-keretbe. Bese így vasárnap még pályára lép az MTK Budapest – DVSC-TEVA bajnoki mérkőzésen, majd rögtön ezután Telki felé veszi az irányt, és csatlakozik az A-válogatott keretéhez.

Bese, az A-válogatott februári összetartásán már dolgozott Bernd Storckkal, illetve decemberben tagja volt a Telkiben edzőtáborozó távlati csapatnak is, vagyis már több alkalommal bizonyíthatta rátermettségét a kapitánynak.

Jegyinformációk

A magyar válogatott jövő szombaton, 18:00 órakor játszik felkészülési mérkőzést a horvátok ellen a Groupama Arénában. A találkozóra még mintegy 1500 jegyet lehet megvásárolni a meccsjegy.mlsz.hu-n, illetve a Ticket Express hálózatában.

Szurkolói kártya nélkül két fővárosi helyszínen, a Ticket Express Bálnában és a Ticket Express Syma-csarnokban található irodáiban lehet belépőket váltani (aki ezt a módját választja a belépők megvásárlásának, csak saját részre tud jegyet venni).

A klubokkal történt egyeztetéseket követően, három vidéki helyszínen vásárolhatnak szurkolói kártya nélkül jegyeket az érdeklődők a Magyarország-Horvátország felkészülési mérkőzésre. A ZTE FC és a DVTK, illetve a Békéscsaba Előre jegyértékesítő helyein szerezhetik be belépőjüket a kártyával nem rendelkező szurkolók.

A mérkőzésre szóló jegyek négy árkategóriában (2500, 3500, 5000, 8000 forint) vásárolhatók meg. A VIP-szektorokba két árkategóriában, 15 ezer és 25 ezer forintért lehet jegyeket vásárolni.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2022-09-28 16:00 ESMTK Stadion

MTK BUDAPEST II

VS

MAKÓ FC

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman