HÍREK

Baki és Katona értékelt

2016-10-31

Baki és Katona értékelt

A REAC elleni mérkőzést követően a csapat legrutinosabb játékosa és kapitánya beszélt a látottakról.

Idegenben szerzett pontot Pölöskei Gábor csapata a REAC ellen. A mérkőzést követően az első csapatból visszajátszó Baki Ákos értékelte a látottakat.

– A csapat legrutinosabb játékosa ma te voltál, hogyan láttad a fiatalok teljesítményét?

Végig domináltuk a mérkőzést, a REAC beállt, és főként ívelésekre alapozta a játékát. Fizikálisan nagyon jó felépítésű csapat, ezért ez nem volt meglepő. Kemény ellenfél, amely ellen nehéz volt játszani.

– Hatott a csapat teljesítményére a fizikális, helyenként erőszakos játék?

– Igen, bár ez inkább a második félidőben volt érezhető. Azért az első játékrészben is többször léptek oda keményen, már akkor meg kellett volna akadályozni ezt. Mi megpróbáltunk játszani, ahogyan azt a körülmények engedték.

– Szabadrúgás előtt kaptál sárga lapot. Mi történt pontosan?

Állt a játék, szabadrúgáshoz készültem a saját térfelünkön, és megkérdeztem a játékvezetőtől, hogy az előtte történtek miért nem értek lapot. Ő pedig úgy gondolta, hogy ezért a kérdésemért én sárga lapot érdemlek.

A csapatkapitány, Katona Máté így látta  a találkozót.

– Pontszerzés a REAC ellen, hogyan láttad a csapat játékát?

– Kellemetlen ellenféllel találtuk szemben magunkat, beálltak védekezni, és agresszívan, helyenként durván játszottak. Nehéz dolgunk volt, nem tudtunk annyira felpörögni, mint kellett volna. Jól védekeztek, ezért lett döntetlen, viszont belülről úgy éreztem, hogy  mindenféleképpen többet érdemeltünk volna a helyzeteink alapján, ezeket ki kell használnunk a jövőben. 

– Említetted a durvaságot, mennyire hatott ez a csapat játékára?

– Idegesebbek voltunk, mert ezt meg lehetett volna gátolni, ugyanakkor nem érzem azt, hogy ezért lett ilyen eredmény, de biztos, hogy hatással volt ránk.

– Bontogatod a szárnyaid az első csapatban. Tűztél ki magad elé konkrét célt ezzel kapcsolatban?

– Szeretnék minél többször pályára lépni, és megmutatni, hogy számíthatnak rám, és a csapat számára hasznos vagyok. Amikor pedig a második csapatban kapok szerepet, akkor is maximumot szeretnék nyújtani minden mérkőzésen, mert csak így fogok lehetőséget kapni az élvonalban.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-05-03 20:00 SZÉKESFEHÉRVÁRI SÓSTÓI STADION

FEHÉRVÁR FC

VS

MTK BUDAPEST

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman