HÍREK

AZ MTK EDZŐI TARTANAK EDZÉST A GYEREKTÁBORBAN

2019-09-27

AZ MTK EDZŐI TARTANAK EDZÉST A GYEREKTÁBORBAN

Jön az első Sporttal a Gyermekekért focitábor az MTK Budapest és a NENESZ közös szervezésében.

Az MTK Budapest kiemelt feladatának érzi, hogy folyamatosan eleget tegyen a társadalmi szerepvállalásnak, klubunk néhány hónapja éppen ezért állt a Bátor Tábor küldetése mellé, míg idén a NENESZ-t (Nevelőközösségek Nemzetközi Szövetsége a Magyar Gyermekekért Szervezet) segítjük céljai elérésében.

Klubunk hosszabb távon szeretne együttműködni a szervezettel, amelynek célkitűzése a hazánkban és a határon túl élő gyermekek és fiatal felnőttek esélyegyenlőségének megteremtése, az egészséges életre nevelés, valamint a bennük lévő tehetség kibontakoztatása.

Ennek értelmében szeptember 27. és 30. között a gyermekek Délegyházán, az első alkalommal sorra kerülő Sporttal a Gyermekekért focitáborban vesznek részt az MTK Budapest és a NENESZ szervezésében. A fiatalokra az edzések mellett különböző kiegészítő programok is várnak, ilyen például egy freestyle bemutató.

A táborban az MTK Budapest három szakembere is edzést tart. Szombaton az U12-es csapatunk pályaedzője, Nyírő Krisztián, vasárnap pedig a bajnoki címvédő U19-es együttes vezetőedzője, Pölöskei Gábor, valamint a pályaedző, Horváth Henrik vezényli a gyakorlást a fiataloknak.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-05-03 20:00 SZÉKESFEHÉRVÁRI SÓSTÓI STADION

FEHÉRVÁR FC

VS

MTK BUDAPEST

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman