HÍREK

Az a fránya első perc

2015-02-18

Az a fránya első perc

A törökországi edzőtáborban szenvedett sérülést Poór Patrik, az MTK Budapest majd minden poszton bevethető, univerzális futballistája. Az őszi szezonban a válogatottban is bemutatkozó játékos szívből reméli, mielőbb visszatérhet a társak közé, de ez nem csak rajta múlik. Poór Patrikkal beszélgettünk.

– Érdemes lett volna a második percben kezdeni a Botosani elleni mérkőzést...

– Való igaz, egészen hihetetlen, hogy a mérkőzés első percében sikerült megsérülnöm. Még az ellazsált bemelegítés miatt sem ostorozhatom magam, egészen egyszerűen rosszul támasztottam ki egy sprint előtt és máris jött a baj.

– Jöhetett az orvosi stáb és a hordágy?

– Dehogy. Éreztem ugyan a fájdalmat, de végigjátszottam a 90 percet nagyobb gond nélkül. Aztán a meccs után úgy bevizesedett a térdem, hogy alig bírtam ráállni.

– Mi a diagnózis?

– Elülső részleges keresztszalag-szakadás. Ezt mutatta ki az MR vizsgálat, és ezt igazolta Berkes professzor úr is, aki a napokban vizsgálta meg a sérülésemet. Pénteken kell visszamennem hozzá, akkor dől el, hogy szükség lesz e operációra. Nem akarok semmit elkiabálni, de mintha azt szűrtem volna le a gesztusaiból, hogy megúszhatom a beavatkozást.

– Ez mit jelenthet hetekben, hónapokban?

– Egyelőre fogalmam sincs, mikor térhetek vissza a pályára, de aki ismer engem, az tudja, minden erőmmel azon leszek, hogy a lehető leggyorsabban újra a csapat rendelkezésére álljak.

– Rengeteg sérülés sújtja ebben a felkészülési időszakban az MTK-t.

– Egészen elképesztő ez a sérüléshullám. Szerencsére remekül dolgozik mindenki gyors felépüléséért a stáb, így ott lehet a bajnoki rajton Vass Ádám, Horváth Zsolt, Kelemen Dávid és Torghelle Sándor is. Remélem mielőbb csatlakozhatok hozzájuk én is.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-28 11:00 Sándor Károly Labdarúgó Akadémia

MTK BUDAPEST II

VS

Érdi VSE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman