HÍREK

A klubigazgató nem akart dán, vagy svéd ellenfelet

2015-06-22

A klubigazgató nem akart dán, vagy svéd ellenfelet

Az Európa-liga sorsolás után Domonyai László, klubigazgató latolgatta az esélyeket. Azt mondja, hogy tovább kell jutni a Vojvodina ellen.

– Ismert, hogy svéd, dán, ír, északír és szerb ellenfelek közül került ki a Vojvodina. Szíved szerint az öt lehetőség közül melyiket választottad volna?

– Abban biztos voltam, hogy svéd és dán ellenfelekkel nem lenne jó játszani. Egyrészt túl erősek, másrészt műfüves pályán játszanak, és ebben a rövid időszakban kellett volna erre felkészülni. Az ír, az északír és a szerb közül a legnehezebbet kaptuk, ahogy igaz ez a magyar kupacsapatok tekintetében is. Nekünk lesz a legkeményebb az élet, hiszen a Ferencváros és a Debrecen is könnyebben verhető vetélytársat kapott, ahogy a Vidi is.

– Közel 20 ezer ember fér el az újvidéki stadionban és pokolivá tudják tenni a hangulatot.

– Beszéltem a Vojvodina klubigazgatójával, aki azt mondta, hogy megtelik az aréna a meccsünkre, de a labdarúgónak ünnep, ha ekkora publikum előtt játszhat, ráadásul nem olyan vészes a távolság, így a mi szurkolóink is követni tudnak bennünket. A szabályok szerint közel ezer belépőt kapunk.

– Összességében mennyire vagy elégedett a sorsolással?

– Ez itt az Európa-liga. Itt már nincsenek kifejezetten gyenge ellenfelek. Azért hajtanak a játékosok, a vezetőedző és a szakmai stáb is azért dolgozik, azért építjük a csapatot, hogy eredményesek legyünk és vegyük az első akadályt.

 

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-28 11:00 Sándor Károly Labdarúgó Akadémia

MTK BUDAPEST II

VS

Érdi VSE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman