HÍREK

Hét korábbi Sándor Károly akadémista van a Portugáliába utazó válogatott szűk keretében

2017-03-19

Hét korábbi Sándor Károly akadémista van a Portugáliába utazó válogatott szűk keretében

Klubigazgatónk kommentált Bernd Storck kerethirdetése után.

Egykori akadémisták: Adorján Krisztián, Bese Barnabás, Eppel Márton, Gulácsi Péter, Hangya Szilveszter, Holman Dávid és Pintér Ádám.

Domonyai László, az MTK Budapest klubigazgatója így vélekedett a kerethirdetés után:

– A Sándor Károly Labdarúgó Akadémia történetében soha ennyi játékos nem szerepelt még egyszerre  a magyar „A” válogatott keretében, tétmérkőzésre készülve.
A srácok közül Pintér Ádám még Németh Krisztiánnal futballozott az akadémián és Eppel Mártonnal együtt már 17 évesen játszott Garami Józsi bácsi NB I-es csapatában. 
Gulácsi Péter és Adorján Krisztián 17 évesen a Liverpool együttesébe igazolt Agárdról, így ők az NB I-ben nem léptek pályára, Holman Dávid fiatalon töltött két évet az akadémiánkon a Poór Patrik fémjelezte 93-as korosztályban, Hangya Szilveszter és Bese Barnabás egy évfolyamban futballoztak az akadémián, és érdekesség, hogy mindketten csatárként játszottak az ifjúsági csapatban.
Az „A” válogatott bő keretének tagja volt még Kálnoki-Kis Dávid és Németh Krisztián is, így összesen 9 Sándor Károly akadémista kapott meghívót Bernd Storck szövetségi kapitány úrtól.
Abban biztos vagyok hogy Tamási Zsolt, vezetőedzőnk, aki korábban  ezekkel a srácokkal is dolgozott, mint az akadémiánk igazgatója, bajnoki aranyra esélyes MTK-t  rakna össze a válogatott játékosainkból.
Büszkék vagyunk a srácokra!

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-28 11:00 Sándor Károly Labdarúgó Akadémia

MTK BUDAPEST II

VS

Érdi VSE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman