HÍREK

A csapat által aláírt mezre lehet licitálni - a befolyt összeg is Patrikot segíti

2020-01-28

A csapat által aláírt mezre lehet licitálni - a befolyt összeg is Patrikot segíti

A dresszre az MTK Baráti Kör Facebook-oldalán lehet licitálni vasárnapig, Az összeg a Dorog elleni bajnokin kerül átadásra.

Klubunk újabb nemes kezdeményezés mellé állt, a másfél éves Batonai Patriknak szeretnénk segíteni, akire szívtranszplantáció vár. A Dunaújváros elleni Magyar Kupa-mérkőzés teljes jegybevételét a kisfiú és családja kapja, csökkentve ezzel a műtét utáni hatalmas kiadás összegét.

Patrik gyógyulásának elősegítésére az MTK Baráti Kör már felajánlott 100 ezer forintot, valamint Horváth Gábornak köszönhetően az MTK-bálon összegyűjtött pénzt is a kisfiú kapja.

A Baráti Kör kezdeményezésére a csapat által aláírt mezre is lehet licitálni, a befolyt összeg pedig a Dorog elleni vasárnapi bajnoki mérkőzésen kerül átadásra. Licitálni a Baráti Kör Facebook-oldalán lehet, az alábbi bejegyzés alatt kommentben vasárnapig. A licit 20 ezer forintról indult.



Természetesen a stadionban külön is lesz lehetőség segíteni: a vasárnapi bajnokin és kupameccsen a shopban, valamint a VIP regisztrációnál gyűjtődobozok lesznek kihegyezve erre a célra. Aki addig is segíteni szeretne, már most is megteheti az alábbi számlaszámra való utalással - minden adomány számít:

Batonai Patrik Tamás
11773195-00420501
IBAN: HU60 1177 3195 0042 0501 0000 0000
BIC(SWIFT KÓD) OTPVHUHB

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-28 11:00 Sándor Károly Labdarúgó Akadémia

MTK BUDAPEST II

VS

Érdi VSE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman