HÍREK

Zavadszky Gáborra emlékezünk

2015-01-05

Zavadszky Gáborra emlékezünk

Halálának kilencedik évfordulóján, január 6-án, kedden este hat órakor mécsest gyújtanak Zavadszky Gábor emlékére az MTK Budapest munkatársai, az egykori labdarúgó rokonai, barátai, tisztelői és a szurkolók.

2015. január 6-án – Zava halálának évfordulóján – a rokonok, barátok, szurkolók, megemlékeznek a kiváló labdarúgóról. A Rákosmenti TK sporttelepén (Budapest XVII. Rákoscsaba Péceli út 144.) gyülekeznek, majd Gábor szobrához vonulnak és gyertyát gyújtanak. Szeretettel várjuk a józsefvárosi sportbarátokat is!

Zava hihetetlenül ragaszkodott pályafutásának egyik állomásához, az MTK-hoz. Többször nyilvánosan hangoztatta, hogy ha abbahagyja az aktív játékot, itt szeretne „öregfiúk” játékosként „letelepedni”, ami ritkaság a Ferencvárosból érkezett, majd oda távozó játékossal kapcsolatban. Hálából az MTK szurkolók a mai napig, mint „halhatatlan” MTK-st emlegetik, fényképe és meze abban az aulában van ahol csak Brüll Alfréd – az MTK karizmatikus elnökének – mellszobra található.

Zavadszky Gábor 2001 és 2004 között, 98 mérkőzésen lépett pályára az MTK színeiben és ezeken a találkozókon 20 gólt szerzett.

Emlékét őrizzük.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-21 17:00 Rákóczi Stadion

KAPOSVÁRI RÁKÓCZI FC

VS

MTK BUDAPEST II

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman