HÍREK

Zagorcsicsot nem hatják meg László Csaba szavai

2015-07-06

Zagorcsicsot nem hatják meg László Csaba szavai

Bizakodva várja az MTK Budapest elleni El-selejtező visszavágóját az FK Vojvodina labdarúgócsapatának szakvezetője, Zlatomir Zagorcsics. Az újvidékiek trénere töretlen optimizmusa ellenére sem hagyja elaltatni magát, veszélyes ellenfélnek tartja a magyar bronzérmest.

Zlatomir Zagorcsics, már a két csapat első, 0-0-ra végződő budapesti mérkőzése után elmondta, hogy a második játékrész teljesítményével lehet esélyük a visszavágón. Lassan a sikerre vezető taktika is kezd összeállni a fejében.

– A tervek szerint halad a felkészülésünk az MTK Budapest elleni mérkőzésre. Egyedül Alexander Palocsevicsnek van kisebb sérülése, de hiszünk abban, hogy csütörtökre teljesen rendben lesz. Az első mérkőzés tapasztalatai segítséget adnak a szakmai stáb számára a visszavágóra, ami a kezdőcsapat kijelölését és a taktikai hadrend megválasztását illeti.

László Csaba dicsérő - a szerb csapat erőnlétére vonatkozó – szavai sem hatják meg a Vojvodina szakvezetőjét.

– Habár az MTK trénere azt mondta, hogy a miénk volt a fizikailag jobban felkészített együttes, a statisztikák ezt nem támasztják alá. Csupán a labdabirtoklásban voltunk jobbak az ellenfelünknél, de miután döntetlen lett a végeredmény, ennek nincs jelentősége. Most már szinte mindegy is, mi történt a párharc első meccsén, a célunk, hogy hazai környezetben megnyerjük a visszavágót és továbbjussunk a következő körbe.

Minden nyitott kérdés eldől tehát csütörtökön 20.30 órától a Karadzsordzse-stadionban, ahová teltházat várnak a Vojvodina vezetői.

Az MTK Budapest szurkolói is elkísérhetik a csapatot a fontos nemzetközi erőpróbára. Az utazás és a jegyvásárlás részleteit ITT találják.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-28 11:00 Sándor Károly Labdarúgó Akadémia

MTK BUDAPEST II

VS

Érdi VSE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman