HÍREK

Vukmirt csak az MTK érdekli

2015-04-17

Vukmirt csak az MTK érdekli

Az MTK Budapest védője nem foglalkozik azzal, hogy a többi csapat milyen eredményeket ér el az OTP Bank Ligában. Kizárólag az érdekli, hogy a saját csapata hogyan szerepel.

A 37 éves, a pályán marcona, ám azon kívül mindig mosolygós légióssal, alig több mint 24 órával a Győr elleni, hazai mérkőzés előtt beszélgettünk:

– Mennyire él benned az őszi, győri találkozó, amikor az ETO két gólt szerzett, az MTK egyet és mégis három pontot szerzett a csapat? (A győri Marek Střeštík, a hazai és a vendégkapuba is betalált. A második kék-fehér gólt Hrepka Ádám szerezte. A szerk.)

– Csak arra emlékszem, hogy három pontot szereztünk – kezdte vidáman Dragan. – Talán Kemény Dénes, a vízilabda szövetség elnöke mondta, hogy a táblára kell nézni, és az ott szereplő számok mindent elmondanak. Nem számít, hogy ki rúgja a gólt, csak a végeredmény a lényeg. Amúgy azon a meccsen Hrepka Ádám gyönyörű találata is kellett a sikerhez

– Kemény meccsre számítasz?

– Biztos, hogy az lesz. A győrieknek – a játékosok tudását tekintve – a dobogóért kellene harcolniuk. Ráadásul legutóbb kikaptak és nyilván ki akarják köszörülni a csorbát. Nem lehetett könnyű feldolgozni, hogy a Nyíregyháza a 95. percben szerzett góllal viszi el a három pontot az ETO Parkból.

– Az MTK sem volt hibátlan az elmúlt négy fordulóban, hiszen a Videoton és a Fradi is legyőzte, és bár a Pápát megvertétek, de Dunaújvárosban döntetlen lett.

– Annak a döntetlennek – megszerzett pontnak – még lehet jelentősége, de meg akarjuk tartani a harmadik helyet, így mindent meg kell tennünk a győzelemért. Szeretnénk eljutni az Európa Ligába, és ehhez minden apróság hozzásegíthet bennünket.

– A második helyen álló Ferencváros esélyesebbnek tűnik hétvégi ellenfelénél, a Haladásnál. Figyeltek arra a meccsre is?

– Engem csak az MTK érdekel. Nem szabad, nem is kell a többiekkel foglalkozni! Meg kell nyerni minden nyerhető meccset, később azokat is, melyek nem nyerhetők, aztán a végén fel kell nézni a táblára….!

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-28 11:00 Sándor Károly Labdarúgó Akadémia

MTK BUDAPEST II

VS

Érdi VSE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman