HÍREK

Vereség az Újpest ellen

2021-02-06

Vereség az Újpest ellen

Hazai pályán kaptunk ki.

A mérkőzés élő, szöveges közvetítése

MTK Budapest–Újpest FC 1-3 (1-3)

Budapest, Új Hidegkuti Nándor Stadion

Vezette: Solymosi Péter (Horváth Zoltán, Márkus, Horváth Róbert, Iványi, Lovas)

Gólszerző: Varga (4.), illetve Simon (28.), Mitrovic (32.), Stieber (42.)

Sárga lap: Herrera (57.), illetve Stieber (32.), Antonov (58.), Onovo (84.)

MTK Budapest: Mijatovic – Alho (King, 64.), Varju, Nagy, Herrera (Perkovic, 64.) – Mezei, Cseke (Palincsár, 45.), Kata (Bíró, 86.) – Varga (Prosser, 64.), Miovski, Schön

Vezetőedző: Michael Boris

Újpest FC: Banai – Pauljevic, Kastrati, Ristevski, Antonov – Csongvai, Onovo – Simon, Mitrovic (Katona, 89.), Stieber (Mucsányi, 88.) – Tallo (Beridze, 90.)

Vezetőedző: Michael Oenning

Csapatunk a bajnokság 20. fordulójában az Újpest FC gárdáját látta vendégül. A találkozó első lövését a második percben Varga jegyezte, de nem találta el a kaput. Két perccel később Mezei átadásába Miovski pöckölt bele, a játékszer ismét Varga elé került, aki ezúttal óriási, kapufás gólt akasztott Banai hálójába, remekül kezdtük tehát a találkozót. (1-0)

A bekapott gól után feljavult a lila-fehérek játéka: előbb Antonov lőtt mellé, majd Simon és Stieber közeli lövésénél kellett óriásit védenie Mijatovicnak. Sajnos a 28. percben már kapusunk is tehetetlen volt, Simon lőtt óriási gólt 25 méterről. (1-1)

A 32. percben sajnos már a vendégek vezettek: Tallo csapott le a labdára a tizenhatosunk előtt, Mitrovichoz passzolt, aki a sarokba lőtt. (1-2)

A 38. percben megint Simon kísérletezett távolról, ezúttal Mijatovic kapufára tolta a labdát, majd szép szabadrúgáskombináció után Miovski került ígéretes helyzetbe, de belelépett lövésébe az utolsó pillanatban egy védő.

A 42. percben növelte előnyét az Újpest: Pauljevic ment el a szélen, középen Stieber érkezett és a kapuba kotorta a labdát. (1-3)

A második félidő elején mi irányítottunk, igyekeztünk támadni, de az 59. percig kellett várni a következő lehetőségig, ekkor Herrera beadását Varga bevetődve próbálta kapura terelni, de csak belekapni tudott a labdába. Ezután rögtön a túloldalon Simon került ziccerbe, de ballal jócskán a kapu mellé lőtt.

Vezetőedzőnk hármat is cserélt ezt követően, King és Prosser mellett pályára lépett új igazolásunk, Marko Perkovic is. A 74. percben Schön kapott jó labdát Prossertől, beadására Miovski érkezett, de nem tudott elég erőt vinni lövésébe.

A hajrában sem sikerült szépítenünk, így kétgólos vereséget szenvedtünk, a mai játékunk nem volt elég a pontszerzéshez.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-03-30 17:00 ÚJ HIDEGKUTI NÁNDOR STADION

MTK BUDAPEST

VS

KECSKEMÉTI TE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman