HÍREK

Ma a stadionban játszik NB III-as csapatunk, amit a hanukai gyertyagyújtás követ

2021-11-28

Ma a stadionban játszik NB III-as csapatunk, amit a hanukai gyertyagyújtás követ

14 órától a Dabas ellen játszanak fiataljaink, majd 16 órakor kezdődik a hagyományos gyertyagyújtás a Fény Ünnepén.

NB III-as csapatunk a bajnokság első körének utolsó, a 2021-es év utolsó előtti mérkőzését játssza vasárnap: Kanta József együttese az FC Dabast fogadja az Új Hidegkuti Nándor Stadionban. A vasárnap 14 órakor kezdődő mérkőzésen akár előzhetnek is fiataljaink: míg a mieink a 11.-ek, a Dabas a 9. helyen áll a tabellán, a két csapat között mindössze két pont a különbség.

A meccsre a stadion B oldalát, a vendégszektort, a VIP tribünt és a sajtólelátót nyitjuk meg. Kapunyitás 13 órakor lesz, 13:30 és 17:30 között a shop is nyitva lesz, ahol a kék-fehér csokigyűjtés keretében ajándéknak szánt csokikat, valamint adományaikat is leadhatják szurkolóink a rászuló gyermekeknek. Ezen kívül a büfékben ezúttal is megvásárolhatók lesznek az MTK-s repoharak is.

A találkozóra a szezonbérletek érvényesek, a belépők 1000, 14 év feletti diákoknak és nyugdíjasoknak 500 forintba kerülnek, 14 év alatt, valamint mozgássérülteknek és kísérőjüknek pedig ingyenes a belépés. A hatályos jogszabályok szerint a sportesemények továbbra is csak védettségi igazolvány vagy EESZT-applikációból bemutatott védettségi igazolás, illetve személyi igazolvány bemutatása mellett látogathatók, a stadion zárt tereiben pedig a maszk használata kötelező. A mérkőzésről élő, szöveges közvetítésben számolunk be honlapunkon.

A Dabas elleni bajnokit követően, 16 órától kerül sor a hagyományos hanukai gyertyagyújtásra az Új Hidegkuti Nándor Stadion főbejáratánál. A gyertyagyújtás alatt Pandzarisz Dina énekel majd, a vendégeket pedig fánkkal és meleg teával várjuk.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-28 11:00 Sándor Károly Labdarúgó Akadémia

MTK BUDAPEST II

VS

Érdi VSE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman