HÍREK

Van miért visszavágni

2019-04-26

Van miért visszavágni

Pontért, pontokért megyünk Paksra.

Rendkívül fontos mérkőzés vár labdarúgócsapatunkra, hiszen a két ponttal mögöttünk, a 10. helyen álló Paksi FC otthonába látogatunk. Csertői Aurél gárdája nincs bombaformában: legutóbb februárban nyertek bajnoki mérkőzést, akkor a DVSC-t sikerült legyőzniük hazai pályán. Azóta otthon ikszeltek a Vidivel és a Puskás Akadémia FC-vel, és kikaptak az Újpest együttesétől.

Sajnos a mieinknek sem ment az utóbbi időben: a DVSC otthonában 3-1-re, a Haladás stadionjában 1-0-ra, valamint a Kisvárda ellen hazai pályán 1-0-ra kaptunk ki, így nagy szükségünk van a pontokra. Nem lesz azonban könnyű dolgunk, ezt tudja vezetőedzőnk, Lucsánszky Tamás is.

– Nagyon kevesen hoznak el Paksról három pontot, így lényegesen többet kell nyújtanunk, mint eddig. A mentális bázisunkat magasabb szintre kell emelni, úgy érzem, a középpályán fog eldőlni ez az összecsapás, így extra energiákat kell mozgósítanunk ezen a területen.

A két együttes eddig 24 első osztályú bajnoki meccset játszott, ebből 10 alkalommal mi győztünk, hét döntetlen született, a Paks pedig hétszer örülhetett. A legutóbbi összecsapásról nincsenek jó emlékeink, hiszen februárban elvitte a zöld-fehér együttes a három pontot az Új Hidegkuti Nándor Stadionból.

Továbbra sem bevethető Baki Ákos, Deutsch Bence és George Patrick Ikenne-King.

A jegyvásárlással és beléptetéssel kapcsolatos információk ITT találhatóak.

OTP Bank Liga, 30. forduló
Paksi FC–MTK Budapest
2019. április 27. 17:00 – Paksi FC Stadion

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-28 11:00 Sándor Károly Labdarúgó Akadémia

MTK BUDAPEST II

VS

Érdi VSE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman