HÍREK

Up-bajnokságok: DVSC-DLA, Illés Akadémia-Haladás és FTC a hétvégi ellenfelek

2020-03-06

Up-bajnokságok: DVSC-DLA, Illés Akadémia-Haladás és FTC a hétvégi ellenfelek

Mind az öt együttesünk szombaton lép pályára, négy csapatunk is hazai pályán játszik, egymás után, ugyanazon a helyszínen.

Újabb forduló következik a bajnokságban utánpótlás csapataink számára, az alábbiakban összesítettük, melyik együttesünk mikor és hol lép pályára.

U19: DVSC-DLA–MTK Budapest
Március 7. (szombat), 12:00, DLA Edzőközpont

Pölöskei Gábor együttese két győzelemmel indította a tavaszt, előbb kétgólos hátrányból nyertek a Puskás Akadémia FC ellen, majd a listavezető ETO FC Győr otthonában diadalmaskodtak 1-0-ra. A DVSC-DLA elleni két őszi mérkőzésen magabiztos siker született, idegenben 4-0, itthon pedig 3-0.

U17: MTK Budapest–Illés Akadémia-Haladás
Március 7. (szomba), 13:00, Ikarus BSE

Csapatunk az ősszel kétszer már összefutott a szombathelyiekkel, és a kilenc gólt hozó találkozókat meg is nyerte. Hazai pályán Juhász Levente mesternégyesének is köszönhetően 9-0-ra, idegenben pedig 6-3-ra.

U16: MTK Budapest–Illés Akadémia-Haladás
Március 7. (szombat), 15:00, Ikarus BSE

Együttesünk az ősz folyamán mindkét összecsapást szoros első félidő után elveszítette. A tabellán egy hellyel előttünk álló gárda ellen most lehet javítani.

U15: MTK Budapest–Ferencvárosi TC
Március 7. (szombat), 9:00, Ikarus BSE

Kővári Péter gárdája ősszel, a 3. fordulóban 30 perc játék után már 2-0-ra vezetett, a zöld-fehéreknek viszont a 83. percben sikerült egyenlíteniük, így 2-2 lett a vége. Csapatunk a tabellán öt hellyel és két ponttal előzi meg az FTC-t.

U14: MTK Budapest–Ferencvárosi TC
Március 7. (szombat), 11:00, Ikarus BSE

A DVSC-DLA elleni győzelem és a Puskás Akadémia FC elleni döntetlen után a második helyen álló FTC következik Horváth Ádám együttesének. Az őszi meccs nem sikerült jól, három góllal nyertek a hazaiak.

U13-as és U12-es csapatunk számára is elkezdődik a tavaszi pontvadászat, együtteseink a Jászberényi FC vendégei lesznek március 11-én, szerdán 14:30-tól.

A mérkőzésekről szóló beszámolók akadémiánk honlapján, a sandorkaroly.hu oldalon olvashatóak majd.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-03-30 17:00 ÚJ HIDEGKUTI NÁNDOR STADION

MTK BUDAPEST

VS

KECSKEMÉTI TE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman