HÍREK

Újpest FC - MTK Budapest 2-2 (1-0) (VIDEÓ + GALÉRIA)

2015-09-27

Újpest FC - MTK Budapest 2-2 (1-0) (VIDEÓ + GALÉRIA)

Három büntető és Balajcza kiállítása után megosztoztak a pontokon a csapatok.

A mérkőzés élő, szöveges közvetítése.

Újpest FC - MTK Budapest 2-2 (1-0)

OTP Bank Liga, 10. forduló

Szusza Ferenc Stadion,  1444 néző

Vezette: Iványi Zoltán, asszisztensek: Albert István, Georgiou Theodorosz, Pintér Csaba, Nagy Róbert

Gólszerző: Diagne (14. perc), Bardhi (48. perc), ill. Torghelle (63. perc), Kanta (11-esből 88. perc).

Újpest FC: Balajcza – Nagy T., Litauszki, Kálnoki-Kis, Mohl – Szankovics, Balogh B. – Filkor, Bardhi, Andrics – Diagne. Kispad: Kovács Z. – Kabát, Hazard, Forró, Nagy G., Balázs, Sallói
Vezetőedző: Nebojsa Vignjevics.

Csere: Filkor helyett Sallói (a szünetben), Kálnoki-Kis helyett Forró (50. perc), Bardhi helyett Nagy G. (72. perc).

Sárga lap: Diagne (15.perc), Nagy T. (23. perc), Balajcza (50. perc), Sallói (82. perc). Kiállítva: Balajcza (87. perc).

MTK Budapest: Hegedűs – Bese, Grgics, Poór, Vadnai – Vass – Gera, Kanta, Strestik – Torghelle, Ramos. Kispad: Groppioni – Hrepka, Hajdú, Thiam, Vukmir, Varga, Szatmári. Vezetőedző: László Csaba.

Csere: Gera helyett Varga (52. perc), Strestik helyett Hrepka (57. perc), Vass helyett Szatmári (74. perc)

Sárga lap: Kanta (90. perc)

Az Újpest FC-ben nem léphetett pályára az eltiltását töltő Heris és a sérült Windecker, a vendégeknél pedig Baki Ákosra nem számíthatott a szakvezetés.

Mindkét csapat „Hajrá Bence, veled vagyunk!" feliratú pólóban vonult ki a pályára, a leukémiában szenvedő labdarúgó, Lázár Bence melletti kiállást bizonyítva.

14. perc: Andrics beadása – a hosszú oldalon – Baloghot találta meg, aki az alapvonalról visszafejelte a labdát a középen helyezkedő Diagnenak, aki visszalépve a hálóba fejelt.

39. perc: Andrics, a keresztben elfutó Sterstiket buktatta a tizenhatoson belül. A megítélt büntetőt Kanta végezte el, és Balajcza védte ki.

47. perc: Szankovics fordított a bal oldalra, Bardhi jó beadása után, a labdára egyedül a lila-fehérek kilencese, Diagne érkezett, de ő sem ért bele, így a labda a kapufa segítetségével gurult a hálóba.

49. perc: Ramost buktatta Balajcza a tizenhatoson belül. Iványi Zoltán a második tizenegyest ítélte meg az MTK Budapestnek. Torghelle a keresztlécre bombázta a labdát.

63. perc: Bese szép csellel futott el a pálya jobb oldalán, jól is passzolt Vargához, ő a tizenhatos közepénél helyezkedő Torghellét találta meg, aki kilőtte a jobb alsó sarkot.

86. perc: Torghelle kitűnő ütemben ugratta ki Ramost, akit ismét Balajcza buktatott,  így a játékvezető kiállította a kapust. Kanta helyezte le a labdát a 11-es pontra, vele szemben Diagne állt, de nem védhette a lövést.

A mérkőzés végén a két szakvezető értékelt:

Nebojsa Vignjevics, vezetőedző (Újpest FC): – Mérkőzés előtt nyugtatnom kellett a csapatot, nagy volt rajtuk a nyomás.Sokkal összeszedettebben kellett volna játszanunk. Nem tudtuk a labdát tartani, a magabiztosság és az önbizalom is hiányzott a csapatból. Az első gól után deffenzívvé váltunk. Sok meghatározó átadást rontottunk és az előrejátékunk sem volt megfelelő. Filkor elvesztése visszafogottá tette a csapatot Sok helyet és időt hagytunk az MTK-nak, amit könyörtelenűl ki is használtak. Reális eredmény született. Sok sikert kívánok az MTK Budapestnek!

László Csaba, vezetőedző (MTK Budapest): – Sok kitartás és erőt kívánok Lázár Bencének. Egyik szemem sír, a másik nevet. 2-0 után felálltunk, dicséret illeti a csapatot, mert ez már második alkalommal sikerült. Ez a csapategységet dicséri. Sok helyzetet kihagytunk, pedig a 60. perc után uraltuk a játékot. Jogos büntetőből egyenlítettünk. A kihagyott lehetőségek után is hajtottam kívülről a csapatot. Élvezhetó mérkőzés volt, megosztoztunk a pontokon, de megérdemeltük volna a három pontot. Sok sikert kívánok az Újpestnek.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-28 11:00 Sándor Károly Labdarúgó Akadémia

MTK BUDAPEST II

VS

Érdi VSE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman