HÍREK

Újpest FC – MTK Budapest 1-1 (1-1) (VIDEÓ + GALÉRIA)

2016-02-20

Újpest FC – MTK Budapest 1-1 (1-1) (VIDEÓ + GALÉRIA)

Dicséretes bemutatkozás.

Újpest FC – MTK Budapest 1-1 (1-1)
OTP Bank Liga NB I. 21. forduló
Szusza Ferenc Stadion, 2746 néző

Vezette: Vad II. István, asszisztensek: Albert István és Berettyán Péter, tartalék játékvezető: Takács Gábor.

Gólszerző: Andrics (8. perc) ill. Torghelle (45. perc)

Újpest FC: Balajcza – Nagy T., Litauszki, Kálnoki-Kis, Mohl – Windecker, Bardhi – Balogh B., Andrics, Hazard – Lencse. Kispad: Kovács Z. – Kecskés Á., Angelov, Balázs B., Kabát, Cseke, Filkor. Vezetőedző: Nebojsa Vignjevics.

Csere: Bardhi helyett Angelov (72. perc), Hazard helyett Cseke (85. perc).

Sárga lap: Nagy T. (80. perc).

MTK Budapest: Hegedüs – Bese, Grgics, Poór, Vadnai – Vass, Thiam – Gera, Kanta, Strestik – Torghelle. Kispad: Fadgyas – Baki, Hajdú, Vogyicska, Ramos, Hrepka, Nikacs. Vezetőedző: Teodoru Vaszilisz.

Csere: Strestik helyett Ramos (65. perc), Vadnai helyett Baki (83. perc), Torghelle helyett Nikacs (95. perc).

Sárga lap: Strestik (59. perc), Kanta (70. perc), Torghelle (87. perc), Vass (91. perc).

Az Újpest FC-ben nem léphetett pályára, az – öt sárga lapja miatt – eltiltását töltő Heris, valamint a két meccsre elmeszelt Nebojsa Vignjevics is csak a lelátótól nézhette fiait. Az MTK Budapest vezetőedzője pedig, sérülés miatt, Deutsch, Jakab, Varga, és Vukmir játékára nem számíthatott.

8. perc: Lencse jobb oldalról, élesen beadott labdája Andricsot találta meg, aki kapásból, Hegedüs hálójába lőtt (1-0). 

45. perc: Kanta-Thiam-Torghelle volt a labda útja. Sándorunk a jobb oldalról megkapott játékszert, nyolc méterről, Balajcza hálójába perdítette (1-1).
 

A mérkőzés végén a két szakvezető értékelt:

Nebojsa Vignjevics, vezetőedző (Újpest FC) helyett Zoran Csampara nyilatkozott: – Az első meccsemen ültem a kispadon, de nem volt problémám a kommunikációval, mivel nap, mint nap együtt vagyok a srácokkal. Gratulálok az MTK Budapestnek, harcos meccsen szerezték meg az egyik pontot. Rögtön az elején megszereztük a vezetést, irányítottuk is a játékot. Sok helyzetünk volt, de egyetlen akciójából egyenlített ellenfelünk. A második félidőben túlerőltettük a focit, mindent középen akartunk megjátszani. Végig agresszívan játszottunk, nem engedtük kibontakozni az MTK Budapestet. Igazságos eredmény született.

Teodoru Vaszilisz, vezetőedző (MTK Budapest): – Gratulálok az Újpestnek, végig jó focit játszottak, sokat mozogtak, nehéz volt ellenük, így megbecsülendő az egy pont. A sok kicsi pontból áll majd össze a végére a nagy pont. Több csapat vereséggel távozott a Megyeri útról, nekünk viszont sikerült elcsennünk egyet, és ez nagy dolog. A formánk még nem az igazi, hátul jók voltunk, de elől még vannak gondjaink. A helyzetkihasználásunk százszázalékos volt, egy igazi akciónkból, egy gólt lőttünk. Örülök az egy pontnak, nagyon értékes számunkra.

 

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-03-30 17:00 ÚJ HIDEGKUTI NÁNDOR STADION

MTK BUDAPEST

VS

KECSKEMÉTI TE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman