HÍREK

Újabb ki-ki meccs

2016-10-28

Újabb ki-ki meccs

Hétvégén a Mezőkövesd-Zsóry ellen lép pályára az MTK Budapest.

Fontos találkozó vár szombaton Teodoru Vaszilisz csapatára, hiszen a tabellán közvetlenül előttünk álló, ugyanannyi ponttal rendelkező Mezőkövesddel csapunk össze. Pintér Attila csapata gyenge kezdés után egyre jobb formába lendül, hiszen az utóbbi két bajnokijukon sikerült győzniük. A múlt héten, hazai pályán nyertek a Haladás ellen, azelőtt pedig a Gyirmótot verték idegenben. Hét közben nekik is sikerült kiharcolni a Magyar Kupa továbbjutást, mégpedig meggyőző, 13-0-ás győzelemmel, a Marcalival szemben.

A mieink a hétközi meccsen 3-1-re győztek a Balassagyarmat ellen idegenben, ugyanakkor az NB I-ben vendégként nem muzsikálnak jól. Az utóbbi három idegenbeli szereplésből kettő vereséggel, egy pedig gólnélküli döntetlennel zárult. Takács Ronald szerint a helyzetkihasználásunknak mindenképp javulnia kell ahhoz, hogy idegenben is pontokat szerezhessünk.

Nagyon sok helyzetet alakítunk ki, de a kapu előtt valamiért nincs meg a kellő koncentráció és többször hibázunk.

A Gyirmót elleni hazai győzelmünk után Teodoru Vaszilisz elmondta, nem lesz könnyű dolgunk.

– Nagyon kiélezett mérkőzésre számítok, hiszen a Mezőkövesd remekül szerepel hazai pályán, de a napokban szeretném kielemezni a játékukat és megtalálni a módját annak, hogy idegenben is megszerezzük a három pontot.

A két csapat idén már találkozott egyszer Dunaújvárosban, akkor Tarmo Kink góljával a borsodiak elvitték a három pontot tőlünk.

<

 

A csapatnak továbbra is nélkülöznie kell Gera Dánielt és Hrepka Ádámot. Előbbi csípőközelítő izomsérülés, utóbbi vádli húzódás miatt nem játszhat. Továbbá Borbély Bálint sem lesz ott a pályán, mivel az ő vádlija is meghúzódott, viszont ismét számíthatunk Torghelle Sándorra és Kanta Józsefre, akik a BSE elleni mérkőzést kihagyták.

A találkozón Berke Balázs fújja a sípot, segítői Lémon Oszkár, Kelemen Attila és ifj. Varga Gábor lesznek.

OTP Bank Liga, 14. forduló
Mezőkövesd Zsóry – MTK Budapest
2016. október 29. 18:00, Mezőkövesd Városi Stadion  

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-28 11:00 Sándor Károly Labdarúgó Akadémia

MTK BUDAPEST II

VS

Érdi VSE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman