HÍREK

Újabb bravúr kell a Vidi otthonában

2019-05-10

Újabb bravúr kell a Vidi otthonában

Megismételnénk az őszi teljesítményt.

Az OTP Bank Liga 32. fordulójában labdarúgócsapatunk a címvédő MOL Vidi FC otthonába látogat. Marko Nikolics együttese a második helyen áll a tabellán, és már az utolsó két mérkőzéstől függetlenül ott is marad. A piros-kékek gyengén kezdték hazai pályán a tavaszi szezont, hiszen előbb a Puskás Akadémia FC, majd a DVTK ellen is kikaptak otthon februárban. Azóta stabilizálódott a MOL Aréna Sóstóban a mérlegük, hiszen a maradék hat meccsükből ötöt megnyertek, valamint egyszer döntetlent játszottak.

Csapatunk immáron öt forduló óta nem szerzett pontot, ebből négyszer 1-0-ra kaptunk ki, így a 10. helyre csúsztunk vissza. Idegenben legutóbb február elején sikerült nyernünk, akkor a Mezőkövesd gárdáját győztük le 3-2-re. Ugyan a tavalyi bajnok számára már nincs tétje a találkozónak, így sem mi leszünk az esélyesek, ezt tudja Lucsánszky Tamás is.

– A két csapatnak egészen mások a céljai, és a papírforma szerint nem mi vagyunk a favoritok, ám egy mérkőzésen bármi megtörténhet, és ennek megfelelően állunk hozzá a találkozóhoz.

A két együttes 98 alkalommal találkozott az élvonalban, ebből 38 MTK siker mellett 21 döntetlen és 39 Vidi győzelem született. Bizakodásra adhat okot, hogy ősszel idegenben 3-0-ra legyőztük Nikolicsékat, köszönhetően Gera, Kanta és Bognár góljának.

Lucsánszky Tamás eltiltás miatt nem számíthat Katona Mátéra és Lencse Lászlóra, illetve George Patrick Ikenne-King és Deutsch Bence  sérülés miatt nem bevethető.

OTP Bank Liga, 32. forduló
MOL Vidi FC–MTK Budapest
2019. május 11. 17:00 – Székesfehérvár, MOL Aréna Sóstó

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-21 17:00 Rákóczi Stadion

KAPOSVÁRI RÁKÓCZI FC

VS

MTK BUDAPEST II

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman