HÍREK

UEFA Ifjúsági Liga: Kedden következik a Genk elleni párharc visszavágója

2021-11-22

UEFA Ifjúsági Liga: Kedden következik a Genk elleni párharc visszavágója

Csapatunk megérkezett Genkbe, ahol délután videózás és edzés vár a fiúkra.

Kedden 18 órától, idegenben játssza a KRC Genk elleni UEFA Ifjúsági Liga-párharc visszavágóját U19-es csapatunk, amely a 2020/2021-es szezonban elért U19-es bajnoki aranyéremnek köszönhetően képviselheti Magyarországot az ifjúsági Bajnokok Ligájának tekinthető versenysorozatban.

Az odavágót 1-0-s félidei vezetésünk után a vendégek nyerték 2-1-re az Új Hidegkuti Nándor Stadionban, a továbbjutás tekintetében az UEFA új szabályozása értelmében már nem számítanak az idegenben lőtt gólok.

A Kanta József-Horváth Dávid edzőpáros által vezetett csapatunk hétfőn utazott Belgiumba, a mérkőzést megelőző napon már Genkben tartunk edzést.

A hetedik alkalommal kiírt Ifjúsági Ligában idén 2003. január 1. után született játékosok léphetnek pályára, kiegészülve maximum három túlkorossal, akik 2002. január 1. után születtek. A versenykiírás szerint csak olyan külföldiek léphetnek pályára, akik legalább három éve csapatunkban játszanak, így Clinton, Kaka és Drljo sem állhat a szakmai stáb rendelkezésére. Winter Dániel, Lehoczky Roland és a rájátszás gólkirálya, Biben Barnabás egyaránt kölcsönben futballozik jelenleg, ahogy Zuigéber Ákos is, a korban megfelelő Kosznovszky Márkra pedig azért nem számíthat a stáb, mert az előző idényben nem lépett pályára együttesünkben.

A keddi visszavágóról, amelynek a genki stadion B pályája ad otthont, honlapunkon élő, szöveges közvetítésben számolunk be, de a találkozót megelőzően is helyszíni tartalmakkal jelentkezünk majd közösségi felületeinken.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-21 17:00 Rákóczi Stadion

KAPOSVÁRI RÁKÓCZI FC

VS

MTK BUDAPEST II

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman