HÍREK

Tovább épül a közösség

2017-10-23

Tovább épül a közösség

Újabb csapatépítő programon vettek részt az MTK Budapest labdarúgói. Ezúttal lézerharcban mérhették össze tudásukat a keret tagjai. Janta Gábor, technikai vezetőt kérdeztük a hétközi programról.

– Hogyan jött a lézerharc ötlete?

– A stáb tudatosan jelöli ki a programokat, ezúttal is Nagy Enikő, pszichológus és Feczkó Tamás, vezetőedző egyeztetését követően választottunk. Összesen 33 labdarúgó és stábtag vett részt a lézerharcban. A keretet három csapatra osztottuk és körmérkőzést játszottunk. Amíg két csapat játszott, a harmadik tagjainak lehetősége nyílt beszélgetni egymással és persze ilyenkor kötelező elem az egymás froclizása is.

– Melyik lett a győztes csapat és mi lett a jutalma?

– Jutalom nem volt és a múltkori gokartozással szemben, ezúttal a győztes kiléte is teljesen másodlagos szerepet kapott. A lényeg a jó hangulat volt, a közösen eltöltött vidám pillanatok.

– Szemmel látható, hogy az új szakmai vezetés nagy hangsúlyt fektet arra, hogy a pályán kívül is jó közösséget alkossanak a játékosok.

– Ez teljesen tudatos. Rengeteget oldódtak a játékosok azóta, hogy az új stábbal együtt először beléptek az öltözőbe. Legjobban talán az idegenbeli mérkőzések utáni hazaúton mérhető le a változás. Mindig is híres volt az MTK a remek öltözői hangulatról és a kiváló közösségről. Most sincs ez másképp.

– Terveztek hasonló programot a közeljövőben?

– Két-három hetes rendszerességgel állandó elemei a csapatépítő megmozdulások a programunknak. Szerencsére a játékosok és a stáb is nyitott ezekre a rendhagyó összetartásokra, úgyhogy a sorozat bizonyosan folytatódik.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-21 17:00 Rákóczi Stadion

KAPOSVÁRI RÁKÓCZI FC

VS

MTK BUDAPEST II

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman