HÍREK

Torghelle Erzsébet-táborban tartott élménybeszámolót

2018-08-30

Torghelle Erzsébet-táborban tartott élménybeszámolót

A nyári Erzsébet-táborok 10 héten keresztül várják gyermekek tízezreit, és tartalmas pihenést biztosítanak számukra.

[image]A résztvevőknek izgalmas programokat is szerveznek, néhány napja például Torghelle Sándort hívták meg a fonyódligeti táborba, hogy tartson élménybeszámolót a gyermekeknek.
- Az egyik edzés után után látogattam meg a tábort - idézte fel élményeit rutinos támadónk. - Sok gyermekkel tudtam találkozni, az élménybeszámolóra természetesen inkább azok jöttek el, akik követik a focit. Érdeklődve hallgatták pályafutásom néhány emlékezetes történetét, de természetesen igyekeztem hasznos tanácsokkal is ellátni őket. Leginkább arról tartottam fontosnak beszélni, hogyan juthatnak egyről a kettőre, hogyan tűzzenek ki reális, elérhető célokat, és miként érjék el, hogy ne térítse le őket semmi az oda vezető útról.

Az egész karrieremet így építettem fel, sok apró lépésből és célból állt össze 20-25 éves pályafutás. Én is bekapcsolódtam több programba, hiszen például sárkányhajóztunk is, de volt egy "Ki mit tud?" jellegű háziverseny is, ahol én voltam az egyik zsűritag. Remek kezdeményezésnek tartom ezeket a táborokat, ahol nagyon sok hátrányos helyzetű gyermek is tud nyaralni. Minden percét élveztem, és remélem, ők is hallottak olyan dolgot, amit későbbi életük során tudnak hasznosítani.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-28 11:00 Sándor Károly Labdarúgó Akadémia

MTK BUDAPEST II

VS

Érdi VSE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman