HÍREK

Tiszakécskén hagytuk a pontokat

2023-04-27

Tiszakécskén hagytuk a pontokat

1-0-ra kikaptunk a 34. fordulóban.

A mérkőzés élő, szöveges közvetítése.

Tiszakécskei LC–MTK Budapest 1-0 (0-0)

Tiszakécske Városi Sportcentrum

Vezette: Berényi Tamás (Hanyecz, Kovács, Sinkovicz)

Gólszerző: Horváth (61.)

Sárga lap: Biben (57.), Vólent (90+3), illetve Kata (37.)

Tiszakécskei LC: Halasi – Oláh (Máté, 90+1), Csáki, Kiprich, Vajda – Balázs, Szekér, Biben (Pongrácz, 83.), Erdei, Vachtler – Horváth (Vólent, 78.) Zoltán

Vezetőedző: Klausz László

MTK Budapest: Rácz – Varju (Miknyóczki, 67.), Szépe, Bobál, Vadnai (Zsóri, 83.) – Kata, Horváth Artúr, Bognár – Stieber (Futács, 67.), Németh, Zuigeber (Palincsár, 30.)

Vezetőedző: Horváth Dávid

A Merkantil Bank Liga 34. fordulójában a Tiszakécskei LC otthonába látogattunk. Az első helyzetet a hazaiak alakították ki: Biben éles szögből a rövid alsót célozta meg, de Rácz magabiztosan hárított. Tíz perccel később Horváth adott be a jobb oldalról, Bognár készített Stieber elé, akinek a lövését könnyedén hárította Halasi.

Az első fél óra kevés igazi lehetőséget hozott, nem igazán találtak fogást egymáson a csapatok. Sajnos a 30. percben cserére kényszerültünk: Zuigeber jobb combja sérült meg, így Palincsár jött helyette. Egy perccel ezután Vachtler távoli lövése ment el jócskán a jobb kapufa mellett.

A 33. percben Németh tört be a tizenhatoson belülre, a jobb oldalról adott be laposan, Vadnai azonban jobb lábbal nem találta el elég jól a labdát, így Halasi újra védett. Két perccel később Horváth távoli bombája kevéssel kerülte el a kaput.

A 40. percben Bognár szépen emelte be a tizenhatoson belülre a labdát, Horváth Artúr nagyszerűen fejelt Vadnai elé, aki 10 méterről, zavartalanul lőhetett, de kapásból fölé durrantott. Négy perccel később Stieber lőtt 28 méterről szabadrúgásból, Halasi bravúrral ütötte a labdát szögletre. A sarokrúgás után Varju fejelt mellé, így 0-0-s döntetlennel zárult az első játékrész.

A második félidőt szép támadással kezdtük, ám a hazai védők kétszer is blokkolni tudtak a tizenhatoson belül. Az 50. percben újabb helyzetet alakítottunk ki: Horváth fantasztikusan sarkazott Németh elé, aki becsúszva előzte meg a védőt és pöckölte el a labdát, ami a jobb kapufáról kifelé pattant.

Az 52. percben a hazaiak szabadrúgása után Kiprich pöckölését védte remekül Rácz, majd kapusunk egy távoli lövést is hárított. Két perccel később Vachtler 12 méterről, éles szögből bombázott kapura, de Ráczon ez sem fogott ki.

A 61. percben megszerezték a vezetést a hazaiak: Erdei ment el a jobb szélen, középre tekert, Horváth pedig a sarokba bólintott (1-0).

A 66. percben Bognár szabadrúgása után Horváth ívelt középre, majd Szépe fejelt, de Halasi nagyot védett. Egy perccel később Németh veszélyes lövését blokkolta az utolsó pillanatban Kiprich.

A mérkőzés hátralévő részében igyekeztünk nyomást gyakorolni a hazaiakra: Futács, Zsóri és Németh is együtt volt pályán a hajrában, de igazi ziccert nem tudtunk kialakítani, így gólt sem szereztünk, és 1-0-s vereséget szenvedtünk.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-28 11:00 Sándor Károly Labdarúgó Akadémia

MTK BUDAPEST II

VS

Érdi VSE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman