HÍREK

Tatabányára utazunk

2017-09-01

Tatabányára utazunk

A tavalyi 15. helyezetthez látogatunk a Merkantil Bank Liga 7. fordulójában.

Az NB II-es bajnokság a válogatott szünet alatt sem szünetel, így szombaton is láthatjuk csapatunkat, ezúttal Tatabányán, a Budaörs ellen. Soron következő ellenfelünk eddig egy győzelem mellett két döntetlent és három vereséget könyvelt el, így a 15. helyen tanyáznak a tabellán. Érdekesség, hogy csakúgy, mint mi, ők is 13 gólt jegyeztek eddig, ennél csak a Kisvárda szerzett többet, viszont 14-et kaptak. Legeredményesebb játékosuk, Sajbán Máté öt góllal vezeti a góllövőlistát, Torghelle Sándorral holtversenyben. Az utolsó fordulóban a Szeged otthonában 3-1-es vereséget szenvedtek, így egyértelműen mi vagyunk az összecsapás esélyesei.

Már csak azért is, mert az első hat játéknap alatt mindössze egyszer veszítettünk pontot, még a Békéscsaba ellen. A legutóbbi fordulóban a Budafoki MTE együttesét fogadtuk, és magabiztos, 4-1-es győzelmet arattunk, ráadásul felépült sérüléséből Kanta József és Farkas Balázs is, így még több választási lehetősége lesz Feczkó Tamásnak. Vezetőedzőnk elmondta, boldog, hogy több opciója van, de a visszatérőknek nincs garantált helye a csapatban.

– Nagyon örülök, hogy újra rendelkezésemre állnak, de – ahogy mindenki másnak – nekik is meg kell küzdeniük a helyükért.

Gera Dánielre továbbra sem számíthatunk – magas lázzal járó betegségből épül –, de a többi játékos pályára léphet szombaton.  

Az együttesek mindössze két alkalommal találkoztak eddig tétmérkőzésen: idegenben 3-0-ra, otthon pedig 1-0-ra nyertünk a 2011/2012-es évad folyamán.

A találkozót Németh Ádám vezeti, segítői Gaál Ákos, Szalai Dániel és Király Zsolt lesznek.

Merkantil Bank Liga, 7. forduló
Budaörs SC – MTK Budapest
2017. szeptember 02 16:30 – Tatabánya, Grosics Gyula Stadion

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-28 11:00 Sándor Károly Labdarúgó Akadémia

MTK BUDAPEST II

VS

Érdi VSE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman