HÍREK

Tájékoztatás a távozókról

2022-07-05

Tájékoztatás a távozókról

Az alábbi, folyamatosan frissülő cikkben számolunk be azokról a játékosokról, akiknek a távozása már hivatalossá vált.

Távozik Myke Bouard Ramos is, őt az NB II-ben szereplő Nyíregyháza Spartacus szerződtette.

Kölcsönben a másodosztályba feljutott Kozármisleny együttesénél folytatja Clinton Osei, Guth Ádám és vélhetően Kosznovszky Márk is, de esetében még nem kerültek aláírásra a papírok.

A napokban megállapodás született arról, hogy Milan Mijatovic távozik, ő a szaúd-arábiai Al-Adalah FC csapatában folytatja a pályafutását.  

Mint arról korábban beszámoltunk, átigazolási díjért váltott klubot Bojan Miovski és Ylber Ramadani (mindketten a skót Aberdeenhez igazoltak), Helembai Márkot a Gyirmót FC vásárolta meg, míg Vancsa Zalán most nyáron csatlakozik a City Grouphoz tartozó Lommel FC-hez.

Ez elmúlt időszakban több játékos távozása is véglegessé vált: a román Gheorghe Grozav korábbi klubjánál, a Petrolul Ploiestinél folytatja, lejáró szerződését követően Sebastian Herrera, Stefan Spirovski, valamint Szakály Dénes sem marad.

A szlovák válogatott Branislav Sluka kölcsönszerződése lejárt, ő visszatér a bajnoki 2. helyezett Spartak Trnavához. Andrej Kadleccel a játékossal történt egyeztetést követően szerződést bontottunk.

Ahogy arról beszámoltunk, Varga Bence kölcsönben továbbra is a KTE együttesében folytatja. A tavasszal az NB III-as csapatunknál szereplő Baki Ákos a Nyíregyháza Spartacushoz igazol, Bíró Bence a Szeged-Csanád együtteséhez szerződik, míg Winter Dániel játékjogát a BFC-Siófok vásárolta meg. Távozik a klubtól Varasdi Dániel is.

Mindegyik távozó játékosunknak köszönjük a nálunk töltött időszakot, és sok sikert kívánunk nekik a továbbiakban!

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-28 11:00 Sándor Károly Labdarúgó Akadémia

MTK BUDAPEST II

VS

Érdi VSE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman